25.1 C
Volos
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Καμένα Βούρλα: Βρήκε τον δράστη μέσα στο σπίτι; Νέα ερωτήματα για τη δολοφονία της 84χρονης

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός 4,7 βαθμών ταρακούνησε τη Ρόδο

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη Ρόδο, το απόγευμα της Τρίτης.Σύμφωνα...

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων στον Λίβανο με 41 νεκρούς και 124 τραυματίες

Ενώ οι συγκρούσεις του Ισραήλ με τον Λίβανο κλιμακώνονται,...

Φωτιά στο άλσος στο Πεδίο του Άρεως

Τους «κούφανε» ο Τζιτζικώστας, η «βόμβα» του ΣτΕ,...

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε δώσει στοιχεία ζωής από την Παρασκευή και το Σάββατο οι οικείοι της ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο εξοχικό της διαμέρισμα και την εντόπισαν πεσμένη στο πάτωμα, μέσα σε μία λίμνη αίματος, με μια μαχαιριά στην πλάτη, ενώ στο σημείο υπήρχαν ματωμένες πατημασιές.

Άφηνε ανοιχτά

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν μαρτυρίες ότι η ηλικιωμένη άφηνε την πόρτα του σπιτιού της ανοικτή.

Μάλιστα όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «έβαζε ένα παπούτσι για να αφήνει ανοιχτή την πόρτα».

Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην άνοιξε η ίδια την πόρτα στο δολοφόνο της, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της εισόδου.

«Ίσως βρήκε τον δράστη μέσα στο σπίτι» συμπλήρωσε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αναζητούν το μαχαίρι

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας αναζητούν και το μαχαίρι με το οποίο χτυπήθηκε.

«Το μαχαίρι που αφαίρεσε την ζωή της ηλικιωμένης δεν έχει βρεθεί μέσα στο σπίτι της, ανέφερε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

«Μαχαιρώθηκε στην πλάτη το θύμα, για να έχει γίνει αυτό σημαίνει ότι τον εμπιστεύεται τον δράστη. Κάποιος γυρνάει την πλάτη του σε κάποιον που εμπιστεύεται», επεσήμανε ο κ. Μπαλάσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το δολοφονικό όργανο εξετάζεται είτε να το είχε μαζί του ο δράστης, είτε να το πήρε από το σπίτι της 84χρονης.

Τέσσερα άτομα στο κάδρο των ερευνών

Σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας υπάρχουν τέσσερα άτομα, τα άλλοθι των οποίων ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ