15.7 C
Volos
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

ΗΠΑ: Ο Sean «Diddy» Combs κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε έξι νέες αγωγές

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Σον «Diddy» Κομπς ήρθε αντιμέτωπος με έξι νέες αγωγές σεξουαλικής κακοποίησης τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένης μιας που κατηγορεί τον μεγιστάνα της ραπ για επίθεση σε ανήλικο. Οι αγωγές κατατέθηκαν ένα μήνα αφότου ο Σον Κομπς κατηγορήθηκε ποινικά για αυτό που οι εισαγγελείς περιγράφουν ως «ένα μακροχρόνιο σύστημα εμπορίας σεξουαλικών αγαθών και εκβιασμού».

Ο ράπερ έχει αρνηθεί αδικήματα σε άλλες αστικές υποθέσεις εναντίον του και δήλωσε αθώος στην ποινική του υπόθεση. Οι αγωγές κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης από ανώνυμους ενάγοντες, μεταξύ των οποίων ένας άνδρας που κατηγορεί τον Κομπς ότι του επιτέθηκε όταν ήταν ανήλικος.

Διάφοροι διάσημοι «τρέμουν» για το τι μπορεί να αποκαλυφθεί για αυτούς, από βίντεο ή μαρτυρίες. Άλλοι πιθανώς να έχουν υπάρξει θύματα.

Τι περιλαμβάνουν οι κατηγορίες εναντίον του Diddy μέχρι στιγμής

«Επί δεκαετίες, ο Σον -Diddy- Κομπς κακοποιούσε, παρενοχλούσε, βίαζε, επιτίθετο, απειλούσε και εξαναγκάζει γυναίκες, άνδρες και ανήλικους για σεξουαλική ικανοποίηση, για να επιβάλει την κυριαρχία του και για να αποκρύψει την απεχθή συμπεριφορά του», αναφέρεται σε μία από τις αγωγές, που κατατέθηκε από έναν άγνωστο ενάγοντα.

Ο Combs συνελήφθη τον Σεπτέμβριο και κατηγορήθηκε για τρία κακουργήματα για συνωμοσία εκβιασμού, εμπορία σεξ και μεταφορά με σκοπό την πορνεία. Δήλωσε αθώος στις 17 Σεπτεμβρίου. Ο δικαστής απέρριψε το αίτημα του Combs για εγγύηση στις 10 Οκτωβρίου και όρισε ως ημερομηνία δίκης την 5η Μαΐου 2025.

Οι αγωγές τη Δευτέρα κατατέθηκαν από τον δικηγόρο Τόνι Μπάζμπι, με έδρα το Χιούστον, ο οποίος δήλωσε ότι εκπροσωπεί 120 άτομα που κατηγορούν τον Diddy για κακοποίηση. Κάποιες από τις καταγγελίες περιγράφουν τερατώδη μεταχείριση.

Αρνήθηκαν την εγγύηση στον Diddy παρά τους όρους που έθεσαν

Οι δικηγόροι του Κομπς εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι οι προτεινόμενοι όροι αποφυλάκισής του είναι επαρκείς για να μετριάσουν τις ανησυχίες. Η έφεση, που κατατέθηκε στο δεύτερο δικαστήριο, τονίζει ότι ο Κομπς είναι 54χρονος πατέρας επτά παιδιών, πολίτης των ΗΠΑ και διεθνώς γνωστή προσωπικότητα που είναι απίθανο να διαφύγει.

Τα πρόσθετα μέτρα που πρότεινε η πλευρά του περιλαμβάνουν 24ωρη παρακολούθηση από πρώην αξιωματικούς των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, βραχιολάκι, αποκλειστικά κατ’ οίκον περιορισμό, περιορισμούς στην πρόσβαση του Κομπς στο διαδίκτυο και στο τηλέφωνο, περιορισμένο κατάλογο εγκεκριμένων επισκεπτών και την παράδοση όλων των διαβατηρίων που κατέχουν ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο δικαστής αρνήθηκε την εγγύησή του, διατάσσοντας τον ράπερ να παραμείνει υπό ομοσπονδιακή κράτηση μέχρι τη δίκη. Ο δικηγόρος του Σον «Diddy» Κομπς , Μαρκ Αγκνιφίλο δήλωσε ότι σκοπεύει να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και επέμεινε ότι ο πελάτης του είναι «ένας αθώος άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να κρύψει». «Ο κ. Κομπς είναι μαχητής, θα το παλέψει μέχρι τέλους», δήλωσε ο Αγκνιφίλο έξω από το ομοσπονδιακό δικαστήριο.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ