25.1 C
Volos
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Γλαβίνας: Προχωρούμε στην επόμενη μέρα με όρους ενότητας, σύνθεσης και διεύρυνσης

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων στον Λίβανο με 41 νεκρούς και 124 τραυματίες

Ενώ οι συγκρούσεις του Ισραήλ με τον Λίβανο κλιμακώνονται,...

Φωτιά στο άλσος στο Πεδίο του Άρεως

Τους «κούφανε» ο Τζιτζικώστας, η «βόμβα» του ΣτΕ,...

«Στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κλείσαμε γρήγορα τις εσωτερικές μας εκκρεμότητες με μεγάλη συμμετοχή και πολιτικό πολιτισμό και η βάση της παράταξης επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη. Συνεχίζουμε το έργο της αντιπολίτευσης και το σχεδιασμό του κυβερνητικού μας πλάνου ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θανάσης Γλαβίνας, μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών.

Τόνισε πως «η βάση κάθε κόμματος δίνει τις εντολές της, με τη σοφία που αυτή έχει. Μία από τις εντολές και κατευθύνσεις λοιπόν ήταν να συμπεριληφθούν οι άξιοι συνυποψήφιοι του κ. Ανδρουλάκη σε θέσεις ευθύνης και να αποτελέσουν μαχητές πρώτης γραμμής την επόμενη μέρα. Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για το μέλλον της παράταξης», όπως είπε.

Παράλληλα, σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ «έχει πολύ ικανά στελέχη, τα οποία απέδειξαν ότι μπορούν, κατά μία έννοια, να αποτελέσουν το κυβερνητικό επιτελείο. Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα στελέχη απέδειξαν την κυβερνησιμότητά τους. Οφείλουμε, λοιπόν, να προχωρήσουμε με όρους ενότητας, διεύρυνσης και σύνθεσης».

«Αντίδραση της κοινωνίας» το «γαλάζιο αντάρτικο», λέει ο Γλαβίνας

«Δεν είναι εσωτερική αντιπολίτευση η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και βουλευτών της, όπως π.χ. του κ. Βλάχου, αλλά μία αντίδραση της κοινωνίας, την οποία λαμβάνει ο βουλευτής από τους πολίτες», σχολίασε ο Θανάσης Γλαβίνας, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Όπως εξήγησε, «οι πολίτες βιώνουν ότι οι servicers δεν απαντούν στα τηλέφωνα, λειτουργούν ασύδοτα και πως οι προτάσεις τους δεν είναι βιώσιμες για τους πολίτες».

Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά πως «όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκαναν ερωτήσεις γι’ αυτό το ζήτημα, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος σφύριζαν αδιάφορα, ούτε και στήριζαν τις σχετικές τροπολογίες».

«Θα μπορούσαν να τις στηρίξουν στη Βουλή και να μη φτάσουν τώρα στο σημείο να χαρακτηρίζουν τον κ. Χατζηδάκη ‘κοινωνικά ανάλγητο’» κατέληξε ο κ. Γλαβίνας μιλώντας στο Οpen.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ