24 C
Volos
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

BMW: Παγκόσμιες πρεμιέρες για τις Vision Neue Klasse και Vision Neue Klasse X

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το οποίο άνοιξε χθες, 14 Οκτωβρίου 2024, τις πύλες του και θα διαρκέσει έως τις 20 Οκτωβρίου.

Η BMW έχει σε περίοπτη θέση δύο μοντέλα από το μέλλον, που σύντομα θα είναι παρόν, καθώς τα πρωτότυπα της BMW Neue Klasse θα μπουν σε μαζική παραγωγή το 2025.

Πρόκειται για τη BMW Vision Neue Klasse, ένα σπορ ηλεκτρικό τετράθυρο sedan της premium μεσαίας κατηγορίας και τη BMW Vision Neue Klasse X, που ανήκει στη νέα γενιά των Sports Activity Vehicle. Και τα δύο μοντέλα δείχνουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει προϊόντικά η γερμανική μάρκα, με λιτή σχεδίαση και διαισθητική αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και οχήματος μέσω της επόμενης γενιάς του BMW iDrive. Ο συνδυασμός των BMW Panoramic Vision, 3D Head-Up Display και Central Display, μαζί με το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, προσφέρουν νέες εμπειρίες οδήγησης.

Επίσης, η γερμανική μάρκα προσφέρει στο κοινό τις νέες BMW Σειρά 1, BMW X3 και BMW M5, καθώς και τη νέα BMW X2 που ανεβάζει τον πήχη στην ψυχαγωγία με επιλογές όπως τα UNO® Car Party ! και Paramount +.

Με το UNO® Car Party! το BMW Group παρουσιάζει το επόμενο επίπεδο στο in-car gaming. Ηδη από τα τέλη Αυγούστου 2024, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε πάνω από 500.000 οχήματα BMW και MINI μέσω της πλατφόρμας AirConsole. Επιπλέον, μόλις στις αρχές Οκτωβρίου το BMW Group εισήγαγε στο μοντέλο τη δημοφιλή συνδρομητική υπηρεσία ροής βίντεο Paramount+, προσφέροντας στους συνδρομητές πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα blockbusters, νέων original ταινιών και επιτυχημένων σειρών, όπως το Star Trek Discovery. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες στιγμές ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο με τα λειτουργικά συστήματα BMW και MINI Operating System 9 σε συνδυασμό με το BMW Digital Premium ή το πακέτο MINI Connected. Σημειώνουμε ότι η συνδρομή Paramount+ δεν αποτελεί μέρος του BMW Digital Premium/MINI Connected Package.

Εξάλλου, στο περίπτερο της BMW στο Παρίσι είναι και το BMW iX5 Hydrogen, το πρώτο υδρογονοκίνητο μοντέλο ευρείας παραγωγής της μάρκας που θα μπει στην αγορά το 2028, έπειτα από τις επιτυχημένες δοκιμές σε όλο τον κόσμο του πιλοτικού στόλου οχημάτων. Το υδρογόνο είναι μια πολλά υποσχόμενη, ανανεώσιμη πηγή ενέργειας που δουλεύεται εδώ και δεκαετίες, όμως φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα στην αυτοκίνηση.

To άρθρο BMW: Παγκόσμιες πρεμιέρες για τις Vision Neue Klasse και Vision Neue Klasse X δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ