25.1 C
Volos
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Αριστοτέλης Μπασδάνης: «Όταν η σκοπιμότητα καταπατά τη νομιμότητα”

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός 4,7 βαθμών ταρακούνησε τη Ρόδο

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη Ρόδο, το απόγευμα της Τρίτης.Σύμφωνα...

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων στον Λίβανο με 41 νεκρούς και 124 τραυματίες

Ενώ οι συγκρούσεις του Ισραήλ με τον Λίβανο κλιμακώνονται,...

Φωτιά στο άλσος στο Πεδίο του Άρεως

Τους «κούφανε» ο Τζιτζικώστας, η «βόμβα» του ΣτΕ,...

 

 

Προ εβδομάδων είχα ξαναμιλήσει για τον πόλεμο λάσπης που δεχόμουν εγώ προσωπικά, αλλά και η οικογένειά μου στην προσπάθεια ορισμένων με ανήθικα μέσα να διεκδικήσουν τον επιμελητηριακό θώκο.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου, γνωρίζοντας τα όσα είχαν διαρρεύσει από τους αγωνιούντες για την επερχόμενη ήττα τους είχα μιλήσει για εκβιασμούς, ψευτοδιλήμματα και χτυπήματα κάτω από την μέση που δεν έχουν χώρο στην επιχειρηματική κοινότητα που αγωνιά για το αύριο.

Τελικά οι ίδιοι σήμερα το…τερμάτισαν καταθέτοντας μήνυση κατά της συζύγου του Προέδρου, του επιστημονικού συμβούλου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και ενός εκ των υποψηφίων του συνδυασμού μας για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Τους ήρθε μία ουρανοκατέβατη (;) πληροφορία από κάποιον αόρατο (;) σύμβουλο της Διοίκησης -τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από την δήλωση του Γερόλυκου- και κάπως έτσι ξεσκέπασαν το σκάνδαλο του αιώνα.

Και επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται και επειδή δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κρύψουμε παρά μόνο την θλίψη μας για την κατάντια των ανθυποψηφίων μας, δηλώνουμε ότι ο κ. Δημήτρης Μίχας, μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας έχει ήδη με υπεύθυνη δήλωσή του που έχει πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία διασαφηνίσει την «αμαρτωλή» διαδρομή των προσωπικών δεδομένων, που όπως καταδεικνύεται μόνο τέτοια δεν είναι.

Απομένει μόλις ένας μήνας από τις Επιμελητηριακές εκλογές που θα αναδείξουν τη νέα Διοίκηση που θα κληθεί να συνεχίσει την σκληρή δουλειά που γίνεται τα τελευταία 13 χρόνια που αποδεικνύονται και τα πιο δύσκολα για την επιχειρηματική κοινότητα.

Ας σταθούμε λοιπόν σ’ αυτό και ας μην κυνηγούμε ή κατασκευάζουμε «δράκους», μιας και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε.

Δόξα τον Θεό, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αλλά και το Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα και δουλειά έχει -και κυρίως- πρόγραμμα και προτάσεις για την επόμενη ημέρα.

Αυτές θα παρουσιάσουμε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού μας  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο VolosPalace.

Και επειδή δουλειά όπως φαίνεται δεν έχουν να κάνουν, ας έρθουν τουλάχιστον να μας ακούσουν. Καλό θα τους κάνει!

 

 

 

 

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ