19.5 C
Volos
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμηρή απάντηση στον Π. Μαρινάκη με αναφορές για «παρέμβαση σε εσωκομματική διαδικασία»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έπεσαν Instagram και Facebook, προβλήματα και στο Messenger

Προβλήματα παρατηρούνται στη σύνδεση των χρηστών σε Instagram και...

ΠΟΥ: Έλαβε υποσχέσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων για τον επόμενο προϋπολογισμό

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι έλαβε υποσχέσεις ύψους...

ΠΑΣΟΚ-Ανδρουλάκης: Οι πρώτες κινήσεις μετά τη νίκη στην «πράσινη κάλπη»

Σε μια εσωκομματική διαδικασία που διήρκεσε επισήμως περισσότερο από...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, λέγοντας ότι όσοι τους ξέρουμε από τα Πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου για τις «δημοκρατικές» διαδικασίες του κόμματος.

Η αναφορά του Παύλου Μαρινάκη προκάλεσε την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «αποτελούν μια άνευ προηγουμένου παρέμβαση σε εσωκομματική διαδικασία, η οποία μάλιστα υποδεικνύει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του κ. Μητσοτάκη».

Αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα λεγόμενα του Παύλου Μαρινάκη

Στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν πως σε κάθε περίπτωση, «το κόμμα και η κυβέρνηση του εγκλήματος των Τεμπών και του ‘’μπαζώματος’’, των υποκλοπών, της παράνομης χρήσης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, του μονοπρόσωπου δήθεν επιτελικού κράτους και των δεκάδων άλλων αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων, δεν μπορεί να κάνει στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ μαθήματα δημοκρατίας και να αναμειγνύεται στις εσωκομματικές μας διαδικασίες, δίνοντας μάλιστα και συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Τα ζητήματα της ηλεκτρικής ενέργειας

Από την Κουμουνδούρου καλούν την κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα εσωτερικά της θέμαστα που «ιδίως τον τελευταίο καιρό, έχουν πληθύνει».

Και εξαπολύει σφοδρή επίθεση για τα ζητήματα της ηλεκτρικής ενέργειας που «ο κ. Μαρινάκης κατόρθωσε να δώσει νέα διάσταση στην έννοια της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και της πολιτικής αλαζονείας, ισχυριζόμενος ότι με τα πολύχρωμα τιμολόγια που θέσπισε η κυβέρνηση μειώθηκε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος για τους καταναλωτές».

Παραθέτει τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν άνοδο 11,3% μέσα στο προηγούμενο έτος και σημειώνει πως «η αισχροκέρδεια των ενεργειακών εταιρειών μένει ανέγγιχτη από την κυβέρνηση. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις υποφέρουν από τις αυξημένες τιμές και προσβλέπουν μόνο στη συγκυρία για τυχόν σταθεροποίηση ή μείωσή τους».

Αυτή είναι η πραγματικότητα της κυβερνητικής πολιτικής, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ διακρίνοντας αντικοινωνικό χαρακτήρα που «επιβεβαιώνεται και από την κατάργηση του νυχτερινού τιμολογίου, με κύριο γνώμονα τις ανάγκες των εταιρειών».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ