19.5 C
Volos
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Η Beyoncé και ο Jay-Z αντιδρούν πρώτη φορά για τις κατηγορίες που τους συνδέουν με τα εγκλήματα του «Diddy»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

The Reunion: Πρεμιέρα την Πέμπτη με το πρώτο επεισόδιο στην Ουγκάντα

Πριν από 10 χρόνια, δύο φίλοι, ο Σάκης Τανιμανίδης...

Γιατί ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν δίκιο σε όλα;

Εάν πιστεύετε έντονα ότι έχετε δίκιο σε μια διαφωνία...

Έπεσαν Instagram και Facebook, προβλήματα και στο Messenger

Προβλήματα παρατηρούνται στη σύνδεση των χρηστών σε Instagram και...

ΠΟΥ: Έλαβε υποσχέσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων για τον επόμενο προϋπολογισμό

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι έλαβε υποσχέσεις ύψους...

Μετά από πάνω από 1 μήνα που ακούν από κάθε πλευρά πως συνδέονται με τα διαβόητα «freaks –off» του Sean «Diddy» Combs, η Beyoncé και ο Jay-Z, αντέδρασαν στα όσα είπε η Jaguar Wright στην εκπομπή του Piers Morgan.

Η γνωστή τραγουδίστρια Jaguar Wright, καλεσμένη στην εκπομπή «Uncensored» την προηγούμενη εβδομάδα, και μιλώντας για την σύλληψη του Sean «Diddy» Combs, αποκάλεσε τον σύζυγο της Beyoncé, Jay-Z «τέρας».

Συγκεκριμένα είπε πως «ο Diddy και ο Jay-Z είναι τέρατα», τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι που φωνάζει εδώ και 4 χρόνια.

Αμέσως μετά από αυτό, ο παρουσιαστής είπε πως οι δικηγόροι του πάμπλουτου ζεύγους μίλησαν με την εκπομπή και υποστήριξαν πως όσα είπε η τραγουδίστρια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Εντελώς ψευδείς κατηγορίες και δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα», είπαν συγκεκριμένα.

Ο Piers Morgan με τη σειρά του, ζήτησε συγγνώμη από την Beyoncé και τον Jay-Z, λέγοντας πως στην εκπομπή τους δεν μοντάρουν τις συνεντεύξεις γιατί η φιλοσοφία του show είναι κατά της λογοκρισίας.

«Οι δικηγόροι τους επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν εντελώς ψευδείς και δεν έχουν καμία βάση. Και ως εκ τούτου συμμορφωθήκαμε με το νομικό αίτημα να τους κόψουμε από την αρχική συνέντευξη.

Η επεξεργασία συνεντεύξεων δεν είναι κάτι που κάνουμε ελαφρά τη καρδία σε μια εκπομπή που ονομάζεται Uncensored. Αλλά υπάρχουν και για εμάς νομικά όρια. Και ζητάμε συγγνώμη από τον Jay-Z και την Beyoncé», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η αντίδραση του ζευγαριού ήρθε αρκετό καιρό μετά από την κατακραυγή που έχουν δεχθεί μέσω των social media που χρήστες θέλουν το ζευγάρι να συνδέεται άμεσα με όσα μπορεί να έκανε ο «Diddy» στα «λευκά» του πάρτι.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν καταγγελίες και αποδείξεις που μπορεί να προκαλέσουν νομικά προβλήματα τόσο στην Beyoncé όσο και τον Jay-Z αλλά τόσο χρήστες των social media όσο και πολλοί καλλιτέχνες των ΗΠΑ θεωρούν πως το ζευγάρι ήταν το εκτελεστικό όργανο του «Diddy».

To άρθρο Η Beyoncé και ο Jay-Z αντιδρούν πρώτη φορά για τις κατηγορίες που τους συνδέουν με τα εγκλήματα του «Diddy» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ