26.2 C
Volos
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Γερουλάνος: Αν κάνουμε αλλαγές το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει τις επόμενες εκλογές

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διεκδικήσει τις επόμενες εθνικές εκλογές, εξέφρασε ο βουλευτής Α’ Αθήνας του κόμματος Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας ο Παύλος Γερουλάνος, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3», για τις αλλαγές που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε πως πρέπει να γίνει πολλή δουλειά σε πολιτικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, ώστε το κόμμα να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε οργανωτικές αλλαγές, τέτοιες, ώστε να περάσει το κόμμα σε μια άλλη περίοδο, σε μία περίοδο που η σύνθεση θα είναι φυσικό επακόλουθο των διεργασιών των οργάνων και για αυτό, πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχουμε όργανα τα οποία εκφράζουν τάσεις μηχανιστικά, αλλά που η κοινωνία αναδεικνύει, για να μπορούν να συμμετέχουν μέσα σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό, πολιτικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό. Άρα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε χρονοδιαγράμματα, τα οποία είναι εφικτά. Και αν κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε, πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει, με εντελώς άλλους όρους, τις επόμενες εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τηλεφώνησε σε Ανδρουλάκη χθες ο Γερουλάνος

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Γερουλανος τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί προσωπικά για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Αργότερα επισήμανε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του». Για το αύριο του Κινήματος έδωσε το σύνθημα: Ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ