19.5 C
Volos
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση – Τι υποστηρίζουν οι συγγενείς

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έπεσαν Instagram και Facebook, προβλήματα και στο Messenger

Προβλήματα παρατηρούνται στη σύνδεση των χρηστών σε Instagram και...

ΠΟΥ: Έλαβε υποσχέσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων για τον επόμενο προϋπολογισμό

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι έλαβε υποσχέσεις ύψους...

ΠΑΣΟΚ-Ανδρουλάκης: Οι πρώτες κινήσεις μετά τη νίκη στην «πράσινη κάλπη»

Σε μια εσωκομματική διαδικασία που διήρκεσε επισήμως περισσότερο από...

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Ανήσυχοι παραμένουν οι συγγενείς και αναμένουν να «λάμψει» η αλήθεια, ενώ άτομα του στενού κύκλου της 84χρονης έδωσαν νέα στοιχεία μιλώντας στο MEGA.

Παπούτσια φαίνεται να είχαν πατήσει κηλίδες αίματος

Το πτώμα εντόπισε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ένας ξάδερφος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ανησύχησε επειδή η 84χρονη είχε να δώσει σημάδια ζωής από την προηγούμενη μέρα.

Η αστυνομία κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά και εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ξάδερφος του θύματος, ορισμένες κηλίδες είχαν πατηθεί από παπούτσια.

Τι υποστήριξε φίλη του θύματος

Φίλη της 84χρονης υποστήριξε στο Live News πως ένα άτομο από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, την κακοποιούσε συστηματικά.

«Ήταν ψυχούλα και λυπόταν. Αυτός την έδερνε όταν ήταν εδώ κι ύστερα τον λυπόταν κιόλας[…] Μου είχε πει ”με δέρνει και με διώχνει από το σπίτι”. Το σπίτι ήταν δικό της», υποστήριξε η φίλη του θύματος.

Τι αναφέρουν οι συγγενείς

Περισσότερες πληροφορίες για το χαμό της άτυχης γυναίκας έδωσαν οι συγγενείς της 84χρονης, υποστηρίζοντας πως δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Θεωρούν, μάλιστα, απίθανο το έγκλημα να διαπράχθηκε από κάποιο άτομο του περιβάλλοντός της.

Όπως υποστήριξε συγγενής στο Live News, «δεν είχε δώσει δικαίωμα πουθενά, ήταν κοινωνικός τύπος».

Κατά τις πληροφορίες, η 84χρονη είχε μεγάλη περιουσία και η Ελληνική Αστυνομία αποπειράται να διαπιστώσει αν υπήρξε καβγάς για περιουσιακά ζητήματα, ή αν το θύμα είχε δεχθεί πιέσεις να μεταβιβάσει χρήματα ή ακίνητό της σε κάποιο άτομο.

Μαρτυρία για την 84χρονη στο Live News

Στο Live News μία αποκλειστική μαρτυρία δόθηκε από γείτονα του θύματος, σχετικά με περιστατικό βίας που είχε υποστεί η 84χρονη.

-Γείτονας 84χρονης: Με αυτόν είχαν περιπέτειες πολλές όχι μόνο μια φορά, είχε έρθει 3-4 φορές η αστυνομία.

-Δημοσιογράφος: Την είχατε δει ποτέ μελανιασμένη;

-Γείτονας 84χρονης: Είχα δει κάτι στα χέρια. Πραγματικά είναι αλήθεια. Είχαν ένα σπίτι εκεί, γραμμένο μισά – μισά και ξέρεις, μεταξύ τους εκεί, ποιος θα το πάρει και που θα το γράψουμε. Αυτό είναι το θέμα. Εκεί ήταν όλη η φασαρία. Για να το πάρει πίσω (το σπίτι) η κυρία Μ… έτρεχε πολύ η κακομοίρα και δικαστήρια είχαν τώρα τελευταία που πήγε και το απέσυρε το δικαστήριο. Κυρία με τα όλα της. Πολύ ήσυχο άτομο, απλά νομίζω εκμετάλλευση είχε.

Γνωστός της 84χρονης ο δράστης;

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλο, η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Το συγκεκριμένο στοιχείο οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Ανάστατο ήταν το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε η 84χρονη, με την αστυνομία να μην αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

«Ο δολοφόνος την χτύπησε με το μαχαίρι από πίσω μία φορά»

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής.

«Ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου, μία πόρτα με το κλειδί από πίσω που σημαίνει είτε χτύπησε ο δολοφόνος και του άνοιξε γιατί τον ήξερε ή άνοιξε σε έναν άγνωστο. Δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης και η πόρτα της μπαλκονόπορτας ήταν κλειστή. Υπήρχε μία μικρή ακαταστασία στο σπίτι αλλά δικαιολογείται γιατί ήταν μόνη της. Ο δολοφόνος την χτύπησε με το μαχαίρι από πίσω μία φορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία, νομίζω πως δεν την άφησε αιμόφυρτη αλλά την είδε νεκρή. Υπήρχαν πιτσιλιές αίματος. Φαίνεται πως κάποιος έχει πατήσει», υποστήριξε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ