24.5 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Μεσολόγγι: Σπάει τη σιωπή του ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, που είχε συνταράξει το Μεσολόγγι.

Η σορός του 31χρονου είχε βρεθεί στις 22 Ιανουαρίου, έπειτα από 18 μέρες εξαφάνισης, σε βαλτώδη περιοχή στην Ευαγγελίστρια, στον κάμπο Ευηνοχωρίου και ο 50χρονος κρεοπώλης, που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του.

Ο ίδιος, εννέα μήνες μετά, ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή, την οποία και θα ακολουθήσει εν όψει της συμπληρωματικής κατάθεσής του στην ανακρίτρια αλλά και ενόψει της δίκης που θα ακολουθήσει.

Ο κρεοπώλης είχε παραδεχθεί ότι είχε λάβει 6.500 ευρώ συν άλλα 1.000 ευρώ που του είχε δώσει σε μετρητά ο Μπάμπης

Μιλώντας στους νομικούς, που τον υποστηρίζουν, και σε συγγενικά του πρόσωπα, ο κρεοπώλης ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε αυτός το έγκλημα. Ο ίδιος επιμένει ότι άφησε τον Μπάμπη Κούτσικο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, προκειμένου να συναντηθεί με κάποιον φίλο του, και ότι δεν έχει ιδέα για το τι έκανε ο 31χρονος στη συνέχεια.

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το έγκλημα. Δεν πυροβόλησα τον Μπάμπη, δεν είμαι δολοφόνος. Ναι μεν πήγαμε μαζί εκεί, αλλά εγώ τον άφησα στη διασταύρωση όπου είχε ραντεβού με κάποιον φίλο του και δεν ξέρω τι έγινε μετά», λέει ο κρεοπώλης σύμφωνα με τη RealNews.

Αν και το υλικό από τις κάμερες αποκάλυψε την επίμαχη διαδρομή του τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου, όταν μετέφερε τον Μπάμπη Κούτσικο με το τζιπ του, ο 50χρονος δηλώνει ότι απλά τον μετέφερε στο σημείο που του ζήτησε και ότι δεν είχε καν όπλο μαζί του, ενώ το θύμα κρατούσε καραμπίνα.

«Εγώ ούτε το όπλο είχα πάρει μαζί μου, ούτε τίποτα… εκείνος μου ζήτησε να τον μεταφέρω. Ο Μπάμπης είχε μαζί την καραμπίνα του για τη συνάντηση με τον άγνωστο. Το έλεγα και τότε στις έρευνες, μακάρι να βρεθεί το όπλο να ξεμπερεδεύω και εγώ. Ούτε αποτυπώματα βρέθηκαν πάνω του, ούτε DNA δικό μου. Η αλήθεια θα λάμψει στη δίκη», αναφέρει προς τους οικείους του ο κατηγορούμενος κρεοπώλης.

Αρνείται τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι ο κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Τι έδειξε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη

Στο μεταξύ, η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου, αποκαλύπτει τι έδειξε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του θύματος και κάνει λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στο ανακριτικό έργο.

«Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ανάκριση για τον φόνο του αδελφού μου. Χάνονται στοιχεία και μάρτυρες. Μονή μου μου ανακάλυψα από το άνοιγμα των λογαριασμών ότι ο κατηγορούμενος κρεοπώλης είχε πάρει και άλλα χρήματα από τον αδελφό μου. Και αναρωτιέμαι πόσα ακόμη δεν ξέρουμε», αναφέρει.

Και σημειώνει ότι «επί μήνες η ανακρίτρια δεν προχώρησε καθόλου την ανάκριση, δεν καλούσε μάρτυρες που της είχαμε υποδείξει. Ακόμα και εγώ πήγα και κατέθεσα οικειοθελώς πριν φύγω για τη Γερμανία. Εδώ και λίγο καιρό ορίστηκε μία νέα ανακρίτρια και ελπίζουμε ότι θα επιταχύνει τις διαδικασίες».

Στις δηλώσεις της στη RealNews. η Χριστίνα Κούτσικου λέει, ακόμη, ότι ο αδελφός της είχε στείλει στον ξάδελφο του κατηγορούμενου μέσω τραπέζης 6.500 ευρώ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο, δεν κατέθεσε ποτέ στις αρχές και λίγο αργότερα έφυγε από το ζωή λόγω ασθενείας.

Σημειώνεται ότι ο προφυλακισμένος για τη δολοφονία κρεοπώλης είχε παραδεχθεί ότι είχε λάβει 6.500 ευρώ συν άλλα 1.000 ευρώ που του είχε δώσει σε μετρητά ο Μπάμπης. Ο ίδιος επιμένει πως τα χρήματα αυτά τα επέστρεψε «όλα στο χέρι, τα 6.500 μετά τον Δεκαπενταύγουστο του 2023 και τα 1.000 στις γιορτές των Χριστουγέννων, αν και το θύμα είχε πει στη μητέρα του ότι «αυτός μου χρωστάει 17.000 ευρώ και πρέπει να τα πάρω πίσω».

Ωστόσο, με το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του θύματος έχουν προκύψει νέα στοιχεία, τα οποία η οικογένεια του θύματος θεωρεί ότι μπορούν να οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τη Χριστίνα Κούτσικου, ο Μπάμπης το 2022 είχε στείλει ακόμα 1.000 ευρώ σε λογαριασμό του ξαδέλφου του κρεοπώλη, τα οποία ο κατηγορούμενος δεν έχει αναφέρει ποτέ. Από τότε φαίνεται πως είχε αρχίσει ο 50χρονος να δανείζεται χρήματα από τον αδελφό της.

«Τα 6.500 συν τα 1.000 ευρώ μετρητά δόθηκαν το 2023», εξηγεί και σημειώνει ότι η οικογένεια ζητά να ανοίξουν και οι κάρτες εξωτερικού, καθώς είναι πολύ πιθανό ο Μπάμπης να έχει στείλει και άλλα χρήματα στον κατηγορούμενο.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ