20.1 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα φέρονται να ψάχνουν σπίτι για οικογένεια στο Ψυχικό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πετρέλαιο: Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή «βυθίζουν» τις εξαγωγές του Ιράν

Σημαντική επιβράδυνση σημείωσαν οι εξαγωγές για το αργό πετρέλαιο...

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ενασχόληση με την ψυχική υγεία, τα παιδικά χρόνια και το «βάναυσο» 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, έδωσε μια αποκλειστική...

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και θέλουν όλα να είναι έτοιμα, πριν γεννηθεί ο γιος τους. Το ζευγάρι κοιτάζει για σπίτι στην περιοχή του Ψυχικού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα κλείνουν τις εκκρεμότητες που παραμένουν ανοιχτές πριν τη γέννηση του παιδιού τους. Προτεραιότητα για το ζευγάρι είναι η μετακόμιση σε νέο σπίτι, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται στην περιοχή του σπιτικού. Ένα ακίνητο, λειτουργικό για οικογένεια, στο οποίο ονειρεύονται να μεγαλώσουν τον γιο τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα επισφράγισαν τη σχέση τους με ένα σύμφωνο συμβίωσης, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Αν και οι δυο τους δεν νιώθουν ότι δεν έχουν ανάγκη από επισημοποίηση, η υπογραφή στο σύμφωνο συμβίωσης, τους κατοχυρώνει νομικά ως ζευγάρι, προκειμένου το μωρό να πάρει αμέσως με τη γέννηση του, το επώνυμο του πατέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, ο θρησκευτικός γάμος δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ίδιους, καθώς καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα σχεδιάζουν να μετακομίσουν άμεσα.

Όπως είναι γνωστό, το μωρό είναι αγόρι και θα πάρει το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, δηλαδή Βασίλης. Η Αλεξάνδρα Νίκα αναμένεται να γεννήσει τον Δεκέμβριο, κοντά στα Χριστούγεννα.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε απαντήσει για την Αλεξάνδρα Νίκα. «Ο λόγος που δεν μιλάω για την προσωπική ζωή είναι είναι επειδή προσπαθώ να προστατεύσω τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να θέλουν να δείξουν τη ζωή τους, από τη στιγμή που δεν θέλουν εγώ θα το σεβαστώ», είχε πει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ενισχύοντας μέσα από τη μουσική το μεγάλο και σπουδαίο έργο της Aurora, που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους.

To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα φέρονται να ψάχνουν σπίτι για οικογένεια στο Ψυχικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ