24.5 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Jackmaster: Νεκρός στα 38 του ο διάσημος dj και παραγωγός

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιάννης Βούρος για Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Έλεγε αλήθεια, ήμουν άτακτος στον γάμο μας»

Ο Γιάννης Βούρος και η Νταίζη Σεμπεκοπούλου υπήρξαν παντρεμένοι....

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση για ιππασία στα Μετέωρα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση, ετοιμάζονται για τη βάφτιση...

Ο διεθνούς φήμης Σκωτσέζος DJ και παραγωγός, Jack Revill, γνωστός ως Jackmaster, πέθανε σε ηλικία 38 ετών στην Ίμπιζα, όπως ανακοίνωσε χθες (12.10.2024) η οικογένειά του.

«Ο Τζακ πέθανε τραγικά στην Ίμπιζα το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, μετά από επιπλοκές έπειτα από τον τραυματισμό του στο κεφάλι», αναφέρεται σε δήλωση στη σελίδα του μουσικού παραγωγού στο Instagram.

«Η οικογένειά του -η Kate, ο Sean και ο Johnny- είναι εντελώς συντετριμμένη», συνεχίζει η ανάρτηση. «Ενώ είναι βαθιά συγκινημένη από την στήριξη από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, η οικογένεια ζητά ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής της ζωής καθώς διαχειρίζεται την τεράστια θλίψη αυτής της καταστροφικής απώλειας.

Το πάθος του Jack για τη μουσική και η αμείλικτη προσπάθειά του να διευρύνει τα δημιουργικά όρια μέσω της δουλειάς του στην εταιρεία Numbers και την Rubadub Records στη Γλασκώβη, συμπεριλαμβανομένης της ανακάλυψης αμέτρητων καινοτόμων καλλιτεχνών, τον κατέστησαν μια αγαπημένη και πρωτοπόρα φιγούρα στην κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής τόσο μπροστά όσο και backstage», σημειώνουν.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Revill (@jackmaster)

«Το ταλέντο του να αναμειγνύει είδη μουσικής και να προσφέρει συνασπαστικά DJs sets και παραγωγές, του χάρισε το σεβασμό και το θαυμασμό συναδέλφων και θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να εμπνέει και η επίδρασή του στον κόσμο της χορευτικής μουσικής θα παραμείνει ανεξίτηλη», καταλήγει.

Με καταγωγή από τη Γλασκώβη, ο Jack άφησε το στίγμα του στο εμβληματικό δισκοπωλείο Rubadub πριν συνιδρύσει την δισκογραφική εταιρεία Numbers. Το τελευταίο του κομμάτι «Nitro» με τη συμμετοχή του Kid Enigma, κυκλοφόρησε πρόσφατα, γράφει το BBC.

To άρθρο Jackmaster: Νεκρός στα 38 του ο διάσημος dj και παραγωγός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ