24 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα – Φέρει τραύματα από μαχαίρι

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μια μαχαιριά στην πλάτη, ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το βράδυ του Σαββάτου (12/10) μέσα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η 84χρονη είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή και οι συγγενείς της ειδοποίησαν την Αστυνομία για να πάει στο σπίτι της.

Εκεί την εντόπισαν πεσμένη στο πάτωμα, με ίχνη αίματος γύρω της τα οποία είχαν πατηθεί από παπούτσια.  Ωστόσο δεν υπήρχαν εμφανή σημεία πάλης, ενώ και η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αν και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω σε αυτή.

Ο ιατροδικαστής που πήγε στο σπίτι επιβεβαίωσε το τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο —πιθανότατα μαχαίρι— στην πλάτη της 84χρονης. Μάλιστα όπως διαπίστωσε ο θάνατός της πρέπει να είχε επέλθει από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό προκειμένου να δοθούν περισσότερα στοιχεία για τον θάνατο της ηλικιωμένης.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η 84χρονη ήταν από τη Λιβαδειά και είχε αγοράσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα και διέμενε στην Λουτρόπολη τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν άνθρωπος ανοικτός στον κόσμο, κοινωνική για αυτό και όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, για περισσότερο από ένα 24ωρο, ανησύχησαν οι άνθρωποι που την έβλεπαν και ειδοποίησαν τις αρχές.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ