24 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Η Φάρμα: Νέες κόντρες και δοκιμασίες ασυλίας, προμηθειών – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μάγισσα: Η Ρενάτα συγκλονίζεται απ’ την ομολογία της Πανδώρας για το παρελθόν της με τον Σίλβιο

Μυστικά από το παρελθόν, ανεκπλήρωτα πάθη, ανομολόγητα συναισθήματα και...

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πότε θα μάθουμε τον νικητή

Σε εξέλιξη είναι οι επαναληπτικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για...

Νεκρός 53χρονος αθλητής σε αγώνα δρόμου στο Χαλάνδρι – Η ανακοίνωση του δήμου

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (13/10) στο...

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τετάρτη 9/10), δύο ζευγάρια βρέθηκαν αντιμέτωπα στον αχυρώνα, με τον Βασίλη Κουμανάκο και τη Μαρία Γιαννοπούλου να παραμένουν στη Φάρμα.

Ο Γεράσιμος Φιλιππάκος και η Λίνα Βαστάκη, παρότι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη δύσκολη μονομαχία, δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν και αποχώρησαν οριστικά. Οι παίκτες της πράσινης ομάδας τους αποχαιρέτησαν συγκινημένοι.

Απόψε, Κυριακή 13 Οκτωβρίου, η απουσία της Λίνας και του Γεράσιμου γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην πράσινη ομάδα ήδη από την πρώτη μέρα, καθώς εκείνοι ξυπνούσαν πολύ πρωί και ξεκινούσαν τις δουλειές στο στάβλο.

Στη γαλάζια ομάδα προκύπτουν εντάσεις με αφορμή τις δουλειές, που δεν γίνονται. Ποιοι καθυστερούν να ξυπνήσουν και ποιος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του; Οι επισκέψεις του Νίκου Κωβαίου στον φράχτη γίνονται όλο και πιο συχνές και προκαλούν σχόλια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα απαιτητική. Οι παίκτες καλούνται να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα παζλ, που απαιτεί δύναμη, αντοχή, ταχύτητα και καλή συνεργασία!

Αφού χωριστούν σε ζευγάρια, θα πρέπει να κουβαλήσουν όλα τα κομμάτια του παζλ μέσα από εμπόδια και στη συνέχεια να βρουν τη λύση όσο πιο γρήγορα μπορούν. Ο συναρπαστικός αγώνας είναι αμφίρροπος και η νίκη κρίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ακολουθεί η Δοκιμασία Προμηθειών, όπου ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα πρέπει να κόψει κορμούς και να χτίσει με αυτούς έναν πύργο αρκετά ψηλό και σταθερό, ώστε να εξασφαλίσει τις διπλάσιες προμήθειες για την ομάδα

Στο συμβούλιο της ηττημένης ομάδας, κάποιοι αποδίδουν την ήττα σε έλλειψη επικοινωνίας, ενώ κάποιοι άλλοι στη λανθασμένη στρατηγική που ακολούθησαν. Τι ρόλο έπαιξε ο αρχηγός στις αποφάσεις; Η επιλογή του πρώτου μονομάχου θα γίνει με αγωνιστικά κριτήρια ή με γνώμονα τη λειτουργικότητα της διαβίωσης; Πως αντιδρά ο μονομάχος στο άκουσμα του ονόματός του;

To άρθρο Η Φάρμα: Νέες κόντρες και δοκιμασίες ασυλίας, προμηθειών – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ