19 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η «ακτινογραφία» της επανεκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλος νικητής του του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών και εκ νέου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικρατώντας επί του Χάρη Δούκα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis S.A, Στράτος Φαναράς, αναφερόμενος στο πολιτικό γεγονός της βραδιάς μίλησε (MEGA) για «μια νίκη που δεν δημιουργεί περίοδο χάριτος» για τον Νίκο Ανδρουλάκη εκτιμώντας παράλληλα πως θα «έχει δυνατότητα να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδας» που θα οδηγήσει στην προοπτική «δυνατότητας να κυβερνήσει».

Με το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών να είναι «καθαρό» και τον Χάρη Δούκα να εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του ο κ. Φαναράς τόνισε «ο μόνος που μπορούσε να απειλήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ήταν ο Παύλος Γερουλάνος».

Ο νέος ρόλος του Γερουλάνου και η κεντροαριστερά

Ο κ. Φαναράς αναφερόμενος ειδικά στον κ. Γερουλάνο διέκρινε πως παρουσίασε μια δυναμική μετά το debate. «Τώρα, ο Γερουλάνος δεν είναι ένα απλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είναι ηγετικό στέλεχος και έτσι θα πρέπει να τοποθετείται».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε πως «το σενάριο μια σύμπλευσης της κεντροαριστεράς άρχισε να αποδυναμώνεται» και υπογράμμισε πως για αυτό δεν απέδωσε καρπούς όσους ευαγγελίζονταν την αλλαγή.

Ο κ. Φαναράς χτύπησε και το «καμπανάκι» της ακροδεξιάς που παραμονεύει. «Βρίσκεται σε κρίση η κεντροαριστερά και μπορεί να δει την ακροδεξιά σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης» αν δεν κινηθεί με στρατηγική στην πολιτική σκακιέρα.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ