24 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Δράση Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εξάλειψης της Φτώχειας από τις Δομές Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου.

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαλλία: Αυξάνεται το κόστος δανεισμού – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Ο προϋπολογισμός που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία...

Η ηθοποιός, η ακτιβίστρια, η γυναίκα: 30 χρόνια χωρίς την Μελίνα Μερκούρη

Ηθοποιός, ερμηνεύτρια τραγουδιών, ακτιβίστρια, πολιτικός. Παγκόσμια σταρ, μούσα, είδωλο....

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος – Πτώση 18% σε σχέση με τον πρώτο γύρο

Άνοιξαν στις 07:00 οι κάλπες των επαναληπτικών εκλογών στο...

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βόλου συνδιοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών. Στελέχη των δύο Δομών θα βρίσκονται στον πεζόδρομο επί των οδών Αγίου Νικολάου και Ερμού από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουν, καθώς και τον τρόπο ένταξης ευάλωτων συμπολιτών μας που χρειάζονται στήριξη.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν έντυπο ενημερωτικό υλικό για τη λειτουργία και τις παροχές των δύο Δομών, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τα στελέχη και να ενημερωθούν αναλυτικά για τον τρόπο πρόσβασης στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Οι Δομές Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βόλου, με συνέπεια και αφοσίωση, στηρίζουν τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, παρέχοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτική κάλυψη σε όσους το έχουν ανάγκη. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τα θέματα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού και η προώθηση της συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων στην τοπική κοινωνία.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου να παρευρεθούν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια δημιουργίας μιας πιο αλληλέγγυας κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των δύο Δομών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Δομές Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου στα τηλέφωνα: 2421055156, 2421031023, αντίστοιχα.

Οι Δομές λειτουργούν στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου (Συνεχιζόμενες Δομές)» με Κωδικό ΟΠΣ 6003099 στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου+ (Ε.Κ.Τ.+).

 

 

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ