20.1 C
Volos
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Δανάη Μπάρκα: Έχω προχωρήσει τη διαδικασία για κρυοσυντήρηση και χάρηκα γιατί είναι δώρο στις γυναίκες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πετρέλαιο: Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή «βυθίζουν» τις εξαγωγές του Ιράν

Σημαντική επιβράδυνση σημείωσαν οι εξαγωγές για το αργό πετρέλαιο...

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ενασχόληση με την ψυχική υγεία, τα παιδικά χρόνια και το «βάναυσο» 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, έδωσε μια αποκλειστική...

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει τη διαδικασία για κρυοσυντήρηση και μίλησε για καταστάσεις που την έχουν ενοχλήσει.

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δες είδες Τίποτα» στο Mega και μίλησε για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι έχει αισθανθεί αμήχανα από τίτλους θεμάτων που έχει δει και όπως είπε, έχει αισθανθεί πολλές φορές να την πνίγει το δίκιο. Αναφορικά με το μέλλον της, είπε ότι το ιδανικό για εκείνη, θα ήταν να ζήσει εκτός Αθηνών.

«Αισθάνομαι αμήχανα όταν μιλάω για άλλους ανθρώπους, οπότε δεν το κάνω. Ναι αισθάνομαι πολύ αμήχανα με τους τίτλους. Δεν το έχω συνηθίσει και δεν ξέρω αν συνηθίζεται. Το να δω έναν τίτλο σε κάτι που έχω πει εγώ, δηλαδή μια θέση για ένα γεγονός είναι άλλο. Το να δω έναν τίτλο που δεν έχω συμβάλλει, νιώθω ότι δεν έχω συμβάλλει και βλέπω το όνομά μου, με κάνει να αισθάνομαι πολύ αμήχανα.

Κυρίως γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι εμείς επιλέγουμε τι τίτλο θα βάλουν. Θεωρούν ότι εγώ τους πρήζω» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα. «Έχω αισθανθεί άσχημα και με τίτλο και με καταστάσεις. Αλλά μαθαίνω να λαμβάνω τα μηνύματα που πρέπει για να προσέχω για μετά. Μαθαίνω για μετά» λέει στη συνέχεια.

«Αν δεν μαθαίνουμε είναι χάσιμο χρόνου. Ναι, έχω αισθανθεί αμήχανα, έχω πνιγεί από το άδικο για καταστάσεις ή πράγματα τα τελευταία 4-5 χρόνια. Κρατάω την ψυχραιμία μου στα δύσκολα. Δεν έχω επιδιώξει τη δημοσιότητα. Προτιμώ να αναπαράγομαι για άλλα. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να πω πράγματα και λέω εντάξει, κρατήσου. Τον τελευταία χρόνο όντως, προσπαθώ να παίρνω μια απόσταση» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Αναφερόμενη στο μέλλον της είπε: «Με φαντάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους να εξελισσόμαστε. Δεν ξέρω αν με φαντάζομαι στην τηλεόραση αλλά αν με φανταστώ θα είναι με τραγούδια και χορούς. Το θέατρο μου λείπει και είναι κοντά στην καρδιά μου. Το ιδανικό μου σενάριο είναι να φύγω εκτός Αθηνών. Αγαπάω πολύ την σκέψη του να υπάρχουν στο σπίτι παιδιά αλλά δεν θα το έκανα απλά για να το κάνω ή για το ‘πρέπει’ της κοινωνίας. Έχω προχωρήσει στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης και χάρηκα γιατί νιώθω ότι είναι ένα δώρο στις γυναίκες. Το ιδανικό είναι να συμβεί με έναν άνθρωπο που το θέλουμε. Αν δεν συμβεί αυτό μπορεί να σκεφτώ να κάνω μόνη μου».

Κρυοσυντήρηση ονομάζεται η διατήρηση κυττάρων, ιστών ή ακόμη και ακατέργαστου βιολογικού υλικού σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, με σκοπό τη χρήση τους σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή.

To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Έχω προχωρήσει τη διαδικασία για κρυοσυντήρηση και χάρηκα γιατί είναι δώρο στις γυναίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ