26.8 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Στον Ροταριανό Όμιλο Βόλου ο Διοικητής της 2475 Ελληνικής Περιφέρειας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ




Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10/10/2024 στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PARK, η πανηγυρική εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου , με αφορμή την επίσκεψη στον ιστορικό Όμιλο της πόλης, του Διοικητή της 2475 Ελληνικής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Νικολάου Μαργαρόπουλου.
Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Νίκος Αγγελέτος , αφού καλωσόρισε το Διοικητή και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, γνωστοποίησε την ομόφωνη απόφαση του Ομίλου για την πραγματοποίηση μίας νέας οικονομικής δωρεάς προς το Ροταριανό Ίδρυμα.
Ο Διοικητής κ. Μαργαρόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανέπτυξε τους στόχους του Ρόταρυ και τη στρατηγική με την οποία θα πορευτεί ο Όμιλος για να καταστούν εφικτοί και να υλοποιηθούν.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίσημη εισδοχή στην ροταριανή οικογένεια δύο νέων μελών. Δύο προσωπικότητες με διάθεση για προσφορά στη Βολιώτικη κοινωνία όπως αποδεικνύει το έργο τους μέχρι σήμερα. Πρόκειται για προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας του Βόλου με αρχές, αξίες και όραμα, έννοιες που πρεσβεύουν όλα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και με στόχο να συμμετέχουν ενεργά και να συνδράμουν στις δράσεις και πρωτοβουλίες. Τα νέα μέλη που έγιναν αποδεκτά από τον πρόεδρο Νίκο Αγγελέτο  και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου είναι η κ. Βούλα Γκαμπλιά και η κ. Τίνα Κλάρα Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Νίκος Αγγελέτος αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη εξέφρασε την πεποίθηση, ότι ο Όμιλος θα συνεχίσει να ενισχύεται με νέους ανθρώπους, με ευαισθησία και διάθεση για προσφορά, που ασπάζονται τις διαχρονικές αξίες του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βοηθός Διοικητής Ροτ. Στέλιος Μαραβέγιας , ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλου Αργώ Ροτ. Κώστας Καραγιάννης , η πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Τρικάλων Ροτ. Τέσση Αποστολίδου και η πρόεδρος του Inner Wheel Βόλου Μαρία Γκέσκου .

Η βραδιά έκλεισε με γεύμα και όμορφη χαλαρή μουσική.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ