26.8 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Στην αγορά του Αλμυρού ο Αριστοτέλης Μπασδάνης

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κηφισιά: Συνελήφθη για ληστεία 15χρονος εγγονός πρώην γνωστού πολιτικού

Άλλο ένα επεισόδιο νεανικής παραβατικότητας σημειώθηκε χθες το απόγευμα...


Με τους επαγγελματίες του Αλμυρού είχε συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εκ νέου υποψήφιος Αριστοτέλης Μπασδάνης.
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο του συνδυασμού Χάρη Μπέκο επισκέφθηκε τον πεζόδρομο της Ερμού, συνομίλησε με επαγγελματίες στην κεντρική πλατεία, ενώ αντάλλαξε απόψεις με εκπροσώπους της επαγγελματικής κοινότητας στα καφέ της πόλης.
Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η κακή εικόνα που παρουσιάζει η αγορά που άλλοτε έσφυζε από ζωή, ενώ αντίθετα, τα τελευταία χρόνια, ειδικά η Ερμού, θυμίζει «νεκρή εμπορική ζώνη».
Αυτό που σίγουρα θ’ αλλάξει την εικόνα της αγοράς είναι το “Open Mall”, το Κέντρο Ανοικτού Εμπορίου, πρόγραμμα που τρέχει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.
Όπως διαφάνηκε, οι επαγγελματίες έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες στο “Open Mall” για την ανατροπή του κακού κλίματος που επικρατεί  στην κεντρική αγορά και δεν βοηθά την ανάπτυξη νέων επενδυτικών προσπαθειών.
Η παράλληλη ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών που θα βοηθήσουν στην τόνωση της εμπορικής δύναμης, αλλά και της αγοραστικής κίνησης ήταν θέματα που έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης.
Φυσικά, οι επιμελητηριακές εκλογές του Νοεμβρίου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων, με τον κ. Μπασδάνη να μιλά με τους καταστηματάρχες για το διακύβευμα αυτών των εκλογών, που δεν είναι άλλο από την συνέχιση έργων και προγραμμάτων που πρέπει να ολοκληρωθούν από μία Διοίκηση που θα μπορεί να ανταπεξέλθει και να αφουγκράζεται τις ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ