18.4 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Είναι αυτό το μυστικό για να γίνεις εκατομμυριούχος;

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια γυναίκα podcaster κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για το μυστικό το οποίο μπορεί να σε κάνει εκατομμυριούχο (!).

Η γυναίκα μοιράστηκε την φιλοσοφία της για το πώς οι άνθρωποι χειρίζονται τα χρήματά τους.

Η Lisa West μπήκε στο TikTok για να μοιραστεί τις σκέψεις της σχετικά με το πώς η νοοτροπία σας μπορεί να επηρεάσει τα χρήματά σας, εξηγώντας ότι πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο οι εκατομμυριούχοι διαχειρίζονται τα μετρητά τους είναι το μυστικό της μακροπρόθεσμης οικονομικής τους επιτυχίας.

Η podcaster, μοιράζεται τακτικά συμβουλές ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενθαρρύνει τους οπαδούς της να χρησιμοποιούν τη δύναμη των σκέψεών τους.

Στο κλιπ που ανέβασε την περασμένη Πέμπτη, η podcaster με έδρα την Καλιφόρνια εξηγεί ότι «οι πλούσιοι άνθρωποι κάνουν ένα πράγμα εντελώς διαφορετικά από ό,τι οι άνθρωποι της μεσαίας τάξης ή οι φτωχοί».

Ωστόσο, η West συνέχισε λέγοντας ότι αυτό «δεν έχει καμία σχέση» με το πόσα χρήματα έχουν στην τράπεζα, τα έσοδα και τα έξοδά τους ή πόσα έχουν φυλάξει στο ταμείο για τις δύσκολες μέρες.

Η διαφορά μεταξύ των φτωχών, της μεσαίας τάξης και των εκατομμυριούχων

Εξηγώντας ότι μοιράζεται την άποψή της απλώς επειδή «της αρέσει να βλέπει τους ανθρώπους να είναι πλούσιοι στη ζωή», είπε: «Το μόνο πράγμα που κάνουν διαφορετικά οι πλούσιοι άνθρωποι είναι ότι βλέπουν τη λειτουργία των χρημάτων ως αυτό που πραγματικά πρέπει να είναι».

«Θα σας δώσω ένα παράδειγμα – οι φτωχοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα χρήματα υπάρχουν για να πληρώνουν λογαριασμούς και για να μην έχουν χρέη. Δουλεύουν για κάποιον από Δευτέρα έως Παρασκευή, ανταλλάσσουν τον χρόνο τους με χρήματα και στη συνέχεια τα δίνουν σε κάποιον άλλο – που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα βγάλουν πέρα στη ζωή και να μην προχωρήσουν ποτέ» συνέχισε.

@dlisadreamdoula #expansion #energy #millionaire #millionairemindset #goals #dreams #women #dreamlife ♬ original sound – Wake up to your dream life

Υπολογίζει ότι οι άνθρωποι της μεσαίας τάξης, από την άλλη πλευρά, βλέπουν τα χρήματα ως μέσο για τη δημιουργία πίστωσης.

«Έτσι μπορούν να παίρνουν δάνεια από όλο και μεγαλύτερα ιδρύματα τα οποία θα αποπληρώνουν με την πάροδο του χρόνου», συνέχισε η West. «Αυτοί είναι οι άνθρωποι που είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το πιστωτικό τους σκορ και είναι ενθουσιασμένοι που μπορούν να αγοράσουν μεγαλύτερα σπίτια, μεγαλύτερα σκάφη, μεγαλύτερα αυτοκίνητα, οτιδήποτε. Αυτή δεν είναι η λειτουργία του χρήματος» τόνισε.

Το μυστικό για να γίνεις εκατομμυριούχος

«Οι πλούσιοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η λειτουργία του χρήματος είναι η επέκταση» είπε.

Η West είπε ότι αυτό που εννοούσε με αυτό ήταν ότι θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε τα μετρητά που έχετε για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερα κεφάλαια.

«Να τι εννοώ – αντί να ψάχνουν τρόπους να αγοράζουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πραγματικά, οι πλούσιοι άνθρωποι ψάχνουν κάθε δολάριο που έχουν να βγει και να τους κάνει περισσότερα χρήματα», συνέχισε.

«Κάθε δολάριο που έχουν είναι μικρά στρατιωτάκια για να βγουν και να τους πάρουν περισσότερη γη ή περισσότερα εδάφη, μικρούς εργάτες, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω; Και μετά τα φέρνουν στη μαμά» συμπλήρωσε.

«Μόνο όταν αρχίσεις να βλέπεις το χρήμα ως αυτό που πραγματικά είναι, μια μέθοδο επέκτασης, τότε μπορείς να το κάνεις να δουλέψει για σένα» είπε.

Δεν πείστηκαν οι χρήστες του διαδικτύου

Αλλά δεν πείστηκαν όλοι οι ακόλουθοί της, αν και κάποιοι υποστήριξαν τη στάση της.

Ένα άτομο είπε: «Άκουσα αυτή τη θεωρία πριν από περίπου 20 χρόνια στο κολέγιο. Κάνε τα χρήματα να δουλεύουν για σένα. Ωστόσο, χρειάζονται χρήματα για να κάνεις χρήματα».

Ένας άλλος έγραψε: «Αλλά γιατί; Δεν είναι διασκεδαστικό να μην τα ξοδεύεις» και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Mindset, mindset, mindset! Όλα είναι ένα παιχνίδι νοοτροπίας».

Ενώ ένας τέταρτος συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος σκέψης είναι προβληματικός και λυπηρός. Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο δημιουργώντας πλούσιους ανθρώπους που θέλουν περισσότερα; Δεν είναι αυτό που χρειάζεται η ανθρωπότητα».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ