26.8 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Άννα Βίσση σε Ματούλα Ζαμάνη: Το τραγούδι – αφιέρωση και η ατάκα για τη μπλούζα που φορούσε

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Άννα Βίσση είδε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια τη Ματούλα Ζαμάνη και της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του προγράμματος.

Μετά τις συζητήσεις που προκάλεσε η απόφασή της, να βγάλει τη μπλούζα που φορούσε σε συναυλία, η Ματούλα Ζαμάνη πήγε με την παρέα της, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή η δημοφιλής τραγουδίστρια την εντόπισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και της αφιέρωσε το «στο ‘χω πει, τώρα τελευταία ότι είσαι πιο ωραίο από ποτέ».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, η Άννα Βίσση ξεχώρισε τη Ματούλα Ζαμάνη από το κοινό και της είπε: «Μισό, μισό, μου κάνει και έτσι κιόλας, σςςςςςςςς, λέει “μην πεις ότι είμαι εδώ”».

Στη συνέχεια, τραγούδησε το «Στο ‘χω πει» στραμμένη προς τη Ματούλα Ζαμάνη: «Ματούλα Ζαμάνη στο ‘χω πει, τώρα τελευταία ότι είσαι πιο ωραίο από ποτέ, στο ‘χω πει μάτια μου θλιμμένα ότι θα έκανα για σένα ό,τι θες – ακόμη και να βγάλω την μπλούζα μου!».

«Γεια σου Ζαμάνη!», φώναξε η γνωστή τραγουδίστρια στο τέλος, με τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο, να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

@westradio24 «Όλα λάθος» μονολογουσε η Ματούλα Ζαμάνη #matoulazamani #zamani #annavissi #vissi #stoxopei #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – West radio

«Οι συναυλίες μου είναι ο κήπος μου, είναι το σπίτι μου… Η ζωή έχει τις αγωνίες της, σου βγαίνει η ψυχή, όχι το ρούχο», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ματούλα Ζαμάνη.

Υπενθυμίζεται πως η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της ενώ έδινε συναυλία στο Θέατρο Βράχων στις 18 Σεπτεμβρίου. Πολλοί θεώρησαν την κίνησή της απελευθερωτική, ενώ πολλοί άλλοι την κατέκριναν λόγω των κιλών της.

To άρθρο Άννα Βίσση σε Ματούλα Ζαμάνη: Το τραγούδι – αφιέρωση και η ατάκα για τη μπλούζα που φορούσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ