28.4 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Τέμπη: Σε live streaming η μεγάλη συναυλία – Όλη η Ελλάδα συνδέεται με το Καλλιμάρμαρο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα που διοργανώνει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος «Τέμπη 2023» για τις ψυχές που χάθηκαν άδικα.

Μες στην κοιλάδα των Τεμπών έσβησαν οι φωνές 57 ανθρώπων. Μια ανείπωτη τραγωδία που δεν μπορεί να ξεχαστεί όσα χρόνια και αν περάσουν. Ενάμιση χρόνο μετά, οι συγγενείς μιλούν με τη φωνή των θυμάτων και ενώνονται μέσα από τον πόνο και την απουσία προσκαλώντας όλες και όλους να γίνουν η φωνή των αδικοχαμένων.

Η συναυλία εδώ και ημέρες είναι sold out και θα παίξουν αφιλοκερδώς, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριτζήλα και η Τάνια Τσανακλίδου

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετά 24ωρα με τις τις πόρτες του σταδίου για το κοινό που εξασφάλισε τα «μαγικά χαρτάκια» να ανοίγουν στις 17:00. Για την ευκολότερη διαδικασία έλευσης στο Παναθηναϊκό στάδιο συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση των θεατών. Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 19:00, ενώ η  διοργάνωση, προειδοποιεί το κοινό, πως το εισιτήριο που θα έχουν στην κατοχή τους, δεν διασφαλίζει της θέση καθήμενου.

Τη συναυλία θα μεταδώσει ζωντανά και το in μεταφέροντας τον παλμό, την ατμόσφαιρα και την έκρηξη συναισθημάτων από το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο.

Χρήσιμες οδηγίες για το κοινό

Στο στάδιο υπάρχουν: Οι δύο είσοδοι αρένας, οι δύο είσοδοι κερκίδας, μια είσοδος για ΑΜΕΑ, αποχωρητήρια για το κοινό, αλλά και κιόσκι, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για οποιαδήποτε απορία.

Οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο, μπουκάλια, καπνογόνα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου κατά την είσοδο, για λόγους ασφαλείας.

Θα παίξουν ζωντανά, αφιλοκερδώς, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριτζήλα και η Τάνια Τσανακλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση για να μεταδοθεί η συναυλία σε live streaming έγινε από τους ίδιους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς προκειμένου όλη η Ελλάδα να μπορέσει να τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο πρόωρα και άδικα.

Όλα έτοιμα

Μια συναυλία που πέρασε από χίλια κύματα. Από το να πάρει την τελική έγκριση από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων μέχρι τις θλιβερές, κόντρες μεταξύ των συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος που όμως ξεπεράστηκαν γρήγορα και όλοι μαζί ενωμένοι βάζουν τη φωνή τους να «να ακουστεί ώς τον ουρανό». Μια νύχτα μνήμης με την ευχή και την παράκληση «να γίνουμε ένα μέσα από τη μουσική και την αλληλεγγύη, να μην ξεχάσουμε και να μην ξεχαστούμε…».

Info και σημαντικές πληροφορίες

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00.
  • Η συναυλία αρχίζει στις 19.00.
  • Το εισιτήριο δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου και συστήνεται έγκαιρη προσέλευση.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι αρχαιολογικός χώρος. Οφείλουμε να το σεβόμαστε και να τηρούμε τους παρακάτω κανόνες:

  • Στον χώρο του σταδίου απαγορεύονται το κάπνισμα, η κατανάλωση ποτών (πλην νερού) και τροφίμων.
  • Απαγορεύεται η είσοδος ζώων με εξαίρεση τα σκυλιά – οδηγούς τυφλών.
  • Οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο μπουκάλια, καπνογόνα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών.
  • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφαλείας.

Ήδη αρκετές δεκάδες δήμοι έχουν ανακοινώσει πως θα μεταδώσουν σε live streaming μέσω της πλατφόρμας estage.gr τη μεγάλη συναυλία, ενώ προγραμματίζονται συγκεντρώσεις σε αρκετά σημεία της χώρας.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ