20.1 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «αλωνίζει» την εξοχή χωρίς μπλούζα και μοιράζει «εγκεφαλικά» – Ποζάρει δίπλα σε κότες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετακόμισε και μας δείχνει το νέο της σπίτι – Δείτε το βίντεο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βάζει τις τελευταίες πινελιές, στο νέο...

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάθε φορά που αποφασίζει να αφαιρέσει κάποια από τα ρούχα του και να το «επικοινωνήσει» στα social media, γίνεται πανικός.

Έτσι και τώρα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έφερε ζάλη στους διαδικτυακούς του φίλους, όταν ανέβασε σειρά από φωτογραφίες του από την εξοχή.

Ο 49χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, εκτόξευσε τη θερμοκρασία στα ύψη, όταν έδειξε τους γραμμωμένους κοιλιακούς του και το γυμνασμένο σώμα του σε καρέ που δημοσίευσε χθες (10.10.2024) στο προφίλ του στο instagram.

Ο άλλοτε σταρ των γηπέδων, φόρεσε το καπέλο του αγρότη για να απολαύσει μια ήρεμη εβδομάδα στο σπίτι του στο Cotwswolds, αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών, στην εξοχή με τα σκυλιά, τις κότες και τις μέλισσες του.

Μοιράζοντας μια σειρά από ειδυλλιακά καρέ από τις τελευταίες ημέρες με τους 88,4 εκατομμύρια followers του, ο David έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η ζωή στην εξοχή».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Σε μια φωτογραφία, έδειξε τα τατουάζ που διακοσμούν το στήθος του, καθώς χαμογελούσε για μια selfie στον κήπο, φορώντας ένα μαύρο σκούφο.

Σε μια άλλη, ο θρύλος του ποδοσφαίρου έδειξε με υπερηφάνεια το «όμορφο» κοπάδι κοτόπουλων του, αφού μοιράστηκε με τους θαυμαστές του αποσπάσματα από τα διάσημα πλέον πτηνά μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Και τα καθήκοντα του David δεν περιορίζονται μόνο στα κοτόπουλα, καθώς ο πατέρας τεσσάρων παιδιών φροντίζει επίσης ένα σμήνος μελισσών στο αγρόκτημά του.

To άρθρο Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «αλωνίζει» την εξοχή χωρίς μπλούζα και μοιράζει «εγκεφαλικά» – Ποζάρει δίπλα σε κότες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ