24.5 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Κρήτη: Ο πατέρας-θύμα ξυλοδαρμού σε σχολείο περιγράφει πώς ξεκίνησε το επεισόδιο – «Δέχτηκα 27 μπουνιές»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί έγραψαν τραγούδια για τα θύματα των Τεμπών – Ρίγη συγκίνησης στο Καλλιμάρμαρο

Σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο η μεγαλειώδης...

Χεζμπολάχ: Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις επιθέσεις της στο βόρειο Ισραήλ

Η Χεζμπολάχ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από επιθέσεις που...

Πού οφείλεται το ακόμα πιο εξωπραγματικό Βόρειο Σέλας; (Gallery)

Μια ακόμη από μια σειρά ασυνήθιστα ισχυρών ηλιακών καταιγίδων...

Καρκίνος του μαστού: Αυτά που δεν πρέπει να αγνοούμε

Ο αριθμός των γυναικών που προσβάλλονται από καρκίνο του...

Πατέρας μαθητή μέσα σε Δημοτικό σχολείο στην Κρήτη κατέληξε στο νοσοκομείο με 27 χτυπήματα σε όλο του το σώμα, όταν προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα στη διάρκεια καβγά άλλου πατέρα με τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε Δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου και, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 43χρονος γονιός που δέχτηκε την άγρια επίθεση από εξαγριωμένο πατέρα έφερε τραύματα σε σώμα και κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα στο κεφάλι, το πρόσωπο, την γνάθο και σε σημεία του σώματος.

Ο καβγάς που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο καβγάς ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη της επίθεσης, να μην καθυστερούν κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 08:15 το πρωί.

Τότε ο 42χρονος ύστερα από μια έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Τότε ο 43χρονος πατέρας άλλου παιδιού και θύμα του ξυλοδαρμού μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο εξαγριωμένος πατέρας ζήτησε από εκείνον που μεσολάβησε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα να κάνει στην άκρη, αλλά εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο πρώτος να αρχίσει να τον γρονθοκοπεί άγρια ακόμα κι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ωστόσο, έως ότου κληθεί η Αστυνομία, ο δράστης πρόλαβε να εξαφανιστεί και έκτοτε αναζητείται.

Τι λέει το θύμα για τον άγριο ξυλοδαρμό σε σχολείο στην Κρήτη

Ο πατέρας που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS του MEGA.

«Πήγαμε το πρωί στο σχολείο, είχε αργοπορήσει το συγκεκριμένο παιδί. Η διευθύντρια έκανε επίπληξη, ότι δεν γίνεται να καθυστερείτε συνεχώς. Τότε ο πατέρας άρχισε να λέει, ότι δεν είναι σωστό αυτό που λέτε, είναι παράνομο. Συνέχισαν να λογοφέρουν ο πατέρας με τη διευθύντρια. Στη συνέχεια, λέει στο παιδίο του ‘πάμε να φύγουμε’, το παιδί δεν ήθελε να φύγει, ήταν ήδη μέσα στο σχολείο, ένιωθε και άσχημα. Ο πατέρας επέμενε να φύγουν από το σχολείο και πήγε να μπει μέσα στον χώρο για να πάρει το παιδί. Τότε η διευθύντρια σηκώνει το χέρι για να δείξει ότι δεν επιτρέπεται να περάσει μέσα ο πατέρας. Αυτός τότε πέφτει πάνω στο χέρι της. Της λέει, μη μ΄ ακουμπάς μην έχουμε άλλα. Τότε μπαίνω στη μέση και του λέω δεν γίνεται να φέρεσαι έτσι, μου απάντησε ‘μη με ακουμπάς’, του είπα δεν σε ακουμπάω. Μου λέει ‘φύγε από μπροστά μου’. Του απαντάω δεν φεύγω. Τότε μου ρίχνει κατευθείαν μία γροθιά στο πρόσωπο, πέφτω κάτω και αρχίζει να μου ρίχνει μπουνιές στο κεφάλι. Δέχτηκα 27 μπουνιές. Ήταν εκεί γυναίκες που ουρλιάζανε, το παιδάκι του ήταν εκεί και έκλαιγε, ούρλιαζε. Σταμάτησε όταν κουράστηκε. Του είπα, περίμενε τώρα όπως είσαι να έρθει η αστυνομία και αυτός έφυγε».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ