26.2 C
Volos
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ελένη Χατζίδου: «Μου έκαψε το αυτοκίνητο και πίστευα ότι θα περάσει με βιτριόλι και θα μου το πετάξει στην μούρη»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H Ελένη Χατζίδου σε μια εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, μέσα και έξω από το σπίτι της. Η παρουσιάστρια πίστευε για μήνες, ότι θα δεχτεί επίθεση με βιτριόλι, από ένα συγκεκριμένο άτομο.

Με αφορμή τις υποθέσεις «stalking» τόσο του Γιάννη Πλούταρχου όσο και άλλων celebrities, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για την άσχημη εμπειρία που έζησε πριν μερικά χρόνια, όταν της έκαψαν το αμάξι στην πυλωτή της πολυκατοικίας της. Η ίδια πίστευε τότε, πως ήταν θέμα χρόνου να δεχτεί επίθεση με βιτριόλι, από το άτομο που την είχε στοχοποιήσει.

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star τόνισε πως ακόμη φοβάται αν και πλέον έχοντας στο πλευρό της τον Ετεοκλή Παύλου νιώθει περισσότερη ασφάλεια.

«Εγώ δεν είχα μηνύματα θαυμασμού, αγάπης και έρωτα. Εμένα μου έκαψαν το αυτοκίνητο στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου.

Δεν καταλαβαίνεις, κοιτούσα από τις γωνίες γιατί πραγματικά πίστευα ότι θα περάσει με βιτριόλι και θα μου το πετάξει στην μούρη. Μιλάμε για μένος» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εννοείται ότι το μυαλό μου κάπου πήγαινε και ξέρω τον λόγο. Ακόμη και σήμερα έχω αυτή την έννοια και φοβάμαι. Ένιωσα ασφάλεια όταν γνώρισα τον Ετεοκλή» περιέγραψε η Ελένη Χατζίδου.

To άρθρο Ελένη Χατζίδου: «Μου έκαψε το αυτοκίνητο και πίστευα ότι θα περάσει με βιτριόλι και θα μου το πετάξει στην μούρη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ