22.3 C
Volos
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Άννα Καψάλη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάχυνε λίγο – Οι γυναίκες με καμπύλες είναι στη μόδα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γερμανία: Αναχώματα στην εξαγορά της Commerzbank από την UniCredit αναζητεί το Βερολίνο

Τρόπους προκειμένου να ματαιώσει μια πιθανή εξαγορά μιας από...

Βρετανικό σχέδιο για φορολόγηση ύψους 3 δισ. λιρών στη βιομηχανία τζόγου

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης των Εργατικών στη Βρετανία...

Τι θα φέρει ο Σολτς στην Κωνσταντινούπολη;

Η επίσημη ανακοίνωση της καγκελαρίας είναι λιτή αλλά δίνει...

Στο «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Καψάλη. Η γνωστή Θεσσαλονικιά ενδυματολόγος σχολίασε το στυλ των Ελλήνων παρουσιαστών, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Κατερίνα Καραβάτου ή η Ρούλα Κορομηλά.

Μιλώντας στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, η Άννα Καψάλη αναφέρθηκε αρχικά στην Κατερίνα Καραβάτου, λέγοντας:

«Δεν ξέρω αν ταιριάζει απόλυτα στο ”My Style Rocks” ή αν το βαρέθηκε, αλλά σαν παρουσιάστρια είναι πάρα πολύ καλή.

Τώρα στο ”My Style Rocks”, ίσως θα ήθελα να δω κάτι άλλο γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που βαριέμαι. Θα μου άρεσε η Μπέττυ Μαγγίρα σε κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να δω κάτι άλλο.

Για εμένα η πιο καλοντυμένη παρουσιάστρια είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Είχε στυλ από παλιά», ανέφερε η δημοσιογράφος μόδας.

«Η Ρούλα Κορομηλά είχε πάντα το ίδιο μαλλί. Της πήγαιναν τα κοστούμια, τα μίνι φορέματα. Όσον αφορά τις τελευταίες της εμφανίσεις νομίζω ότι το παράκανε. Η Δανάη Μπάρκα αντιπροσωπεύει μία μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, είναι πολύ έξυπνη.

Στιλιστικά θα άλλαζα πολλά πράγματα. Μπορεί να γίνει πιο κομψή αν φορέσει λίγο πιο μακριά φορέματα, μίνι και πιο στενά. Μπορεί να δείξει πολλά πράγματα και να γίνει ακόμα πιο πολύ αγαπητή. Οι γυναίκες με καμπύλες είναι στη μόδα».

 

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάχυνε λίγο, το λέω γιατί ξέρω ότι δεν παρεξηγείται. Πρέπει να χάσει τα κιλά του και μέχρι τότε να φορέσει άσπρα και μαύρα και μπλε και καθόλου μπεζ και λευκά.

Όταν χάσει τα κιλά του, το ξανασυζητάμε», τόνισε η Άννα Καψάλη στον «αέρα» της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο Open.

To άρθρο Άννα Καψάλη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάχυνε λίγο – Οι γυναίκες με καμπύλες είναι στη μόδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ