21.8 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τα πρώτα λόγια της Λατίνας σταρ για το διαζύγιο «βόμβα»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ μίλησε για πρώτη φορά η Τζένιφερ Λόπεζ, ένα διαζύγιο που έσκασε σαν «βόμβα» στον χώρο της showbiz.

H 55χρονη Τζένιφερ Λόπεζ περιέγραψε τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ ως «λυπηρή» και «τρομακτική» αναταραχή στην προσωπική της ζωή.

Η Λατίνα σταρ πόζαρε με σέξι λεοπάρ στολή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Interview» που κυκλοφόρησε την Τετάρτη (09.10.2024) όπου αναφέρθηκε στο πολύκροτο διαζύγιο από τον Αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η JLo επισήμανε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα… «Ούτε ένα δευτερόλεπτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου στοίχισε», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ψάχνει «για κανέναν» αυτήν τη στιγμή.

«Πρέπει να είσαι υγιής. Πρέπει να είσαι πλήρης, αν θέλεις κάτι πιο ολοκληρωμένο. Πρέπει να είσαι καλά μόνη σου. Νόμιζα ότι το έμαθα αυτό, αλλά δεν το έμαθα. Και τότε, αυτό το καλοκαίρι, έπρεπε να πω: ”Πρέπει να φύγω και να μείνω μόνη μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω αυτό”».

Όταν ρωτήθηκε αν ο χωρισμός ήταν «δύσκολος», η JLo απάντησε: «Ναι, είναι γ@@@@@@α δύσκολο!».

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ επανασυνδέθηκαν μετά από ακριβώς 20 χρόνια, καθώς ήταν ζευγάρι έως το 2002, όταν και αρραβωνιάστηκαν.

Ωστόσο, η ευτυχία τους δεν κράτησε πολύ, παρά μόνο για δύο χρόνια, αφού πριν λίγο καιρό η Λατίνα σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές».

Μάλιστα, στα έγγραφα έγραψε ότι είχαν χωρίσει από τις 26 Απριλίου, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους.

To άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τα πρώτα λόγια της Λατίνας σταρ για το διαζύγιο «βόμβα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ