22 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης αν είχε ψήγμα αξιοπρέπειας θα είχε φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νομισματοκοπείο του Τάγματος των Ιπποτών στη Ρόδο: Ξεκινά η αποκατάσταση και η ανάδειξη του

Το Υπουργείο Πολιτισμού, δια της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου,...

Κικίλιας: Πούλησα δηλωμένο περιουσιακό στοιχείο και αγόρασα άλλο, ανάλογης αξίας

Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η...

Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης, χαρακτηρίζοντάς τον «ξένο σώμα» από τον προοδευτικό χώρο μετά τις χθεσινές εξελίξεις.

Όπως είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο MEGA, «με αυτό που έγινε χθες υπάρχει πλήρως η εικόνα του τι είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Το να στείλει εξώδικο στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής δείχνει ότι δεν αγαπάει το κόμμα του, ούτε τον χώρο του. Είναι ξένο σώμα και επομένως, καλό θα ήταν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας κάνει ότι θέλει και να μας αφήσει να ασχοληθούμε με αυτό που πρέπει, την πολιτική».

Συμπλήρωσε ότι δεν είναι προσωπικά στοιχεία τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών, κάνοντας λόγο για μεγάλες αντιθέσεις με την πλευρά Κασσελάκη που δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την προοδευτική παράταξη.

«Την άλλη μέρα των εκλογών οι ορδές των τρολ του Κασσελάκη άρχισαν να μας βρίζουν»

Στη συνέχεια τόνισε πως «όσες φορές είπαμε να προσφύγουμε στη βάση, ο Κασσελάκης αρνήθηκε. Έχετε ξαναδεί πολιτικό αρχηγό στην κεντρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη να ασχολείται με το Πόθεν Έσχες του; Την άλλη μέρα των εκλογών οι ορδές των τρολ του Κασσελάκη άρχισαν να μας βρίζουν».

Ο Χρήστος Σπίρτζης είπε πως το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι πολιτικό και ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να καταθέσει τις πολιτικές του θέσεις.

«Το θέμα διαγραφής του Κασσελάκη είναι θέμα που θα δει η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αν είχε ψήγμα αξιοπρέπειας θα είχε φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι δυνατόν σε οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα να έχει κατατεθεί εναντίον του μομφή, ενώ όλοι του έλεγαν να προσφύγουμε στη βάση του κόμματος, να το αρνείται και να λέει «κάντε μου μομφή». Να εγκρίνεται η μομφή, να γίνεται έκπτωτος, να έρχεται στην Κεντρική Επιτροπή και να μας προσβάλει για κουκούλες και σακούλες», κατέληξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όσα είπε ο Χρήστος Σπίρτζης στο MEGA:



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ