21.8 C
Volos
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Όλο αυτό που έχει προκληθεί με την Ματούλα Ζαμάνη είναι αστείο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Νομίζω ότι και ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε το πουκάμισο του, σχολιάστηκε;» αναρωτήθηκε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.

Τόσο στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο όσο στα όρια της σάτιρας και στον “ντόρο” γύρω από την τελευταία συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη αναφέρθηκε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη το πρωινό της Τετάρτης (09.10.2024).

«Η σάτιρα δεν έχει όρια, έχει όμως κανόνες. Δεν πρέπει κατ’ εμέ να ορίζεται από εμπάθειες και προσωπικές φοβίες. Εκεί νομίζω ότι κάπου μπλέκει το πράγμα» υπογράμμισε, αρχικά, η γοητευτική πρωταγωνίστρια της κωμικής αστυνομικής σειράς IQ 160.

«Όλο αυτό που έχει προκληθεί με την Ματούλα Ζαμάνη είναι αστείο. Δηλαδή πραγματικά, αστείο. Νομίζω ότι και ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε το πουκάμισο του, σχολιάστηκε; Και αν σχολιάστηκε, σχολιάστηκε θετικά. Γιατί η γυναίκα, επίσης, πρέπει να είναι “κάπως”, τα πρότυπα είναι κάπως και μια γυναίκα με παραπάνω κιλά η οποία αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό της και κάνει μία κίνηση, γιατί έτσι γουστάρει, πρέπει να κριθεί».

«Για ένα διάστημα τον πρώτο καιρό, επειδή ήμουν ένα νέο κορίτσι καλοβαλμένο, είχα απελπιστεί γιατί μπήκα πολύ μικρή σε αυτή τη δουλειά και έτυχε κάποιες φορές να δεχθώ ήπια, ευτυχώς, σεξουαλική παρενόχληση. Θα μου πεις, βέβαια, τι θα πει ήπια, λάθος. Είχα απελπιστεί σκεφτόμουν: δηλαδή τι, για να προχωρήσω σε αυτόν τον χώρο… μόνο έτσι γίνεται;» ομολόγησε, ακόμα, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

To άρθρο Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: Όλο αυτό που έχει προκληθεί με την Ματούλα Ζαμάνη είναι αστείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ