27.8 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Κατάλυμα Airbnb στη Σκωτία έχει αναμονή δύο χρόνων για την ενοικίασή του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Survivor: Μία μεγάλη ανατροπή οδηγεί απόψε δύο Survivors στο Νησί της Εξορίας!

Η θριαμβευτική νίκη των Αετών του Survivor γονάτισε το...

Φωτιά τώρα στην Εύβοια | in.gr

in.gr | ΤαυτότηταΔιαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. ΧαραλαμπόπουλοςΔιευθύντρια Σύνταξης:...

Η Φάρμα: Παρεξηγήσεις για ασήμαντη αφορμή – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αυτή την εβδομάδα, στη Φάρμα η γαλάζια ομάδα κατάφερε...

Κατάλυμα στη Σκωτία, στη γραφική πόλη Wigtown έχει προσελκύσει την προσοχή μεγάλου αριθμού τουριστών και όσοι επιθυμούν την ενοικίασή του μέσω Airbnb μπαίνουν σε λίστα αναμονής για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το κατάλυμα «The Open Book» (Το Ανοιχτό Βιβλίο) προσφέρει την πρώτη εμπειρία διακοπών σε βιβλιοπωλείο. Στην πραγματικότητα είναι ένα διαμέρισμα πάνω από βιβλιοπωλείο.

Το κατάλυμα δημιουργήθηκε από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Βιβλίου του Wigtown με στόχο την αναγνώριση της σημασίας των βιβλίων, των ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων και την υποδοχή ανθρώπων απ΄ όλο τον κόσμο στην Πόλη του Βιβλίου της Σκωτίας.

Το κτίριο που στεγάζει το βιβλιοπωλείο και το διαμέρισμα

Το κόστος διαμονής παραμένει χαμηλό, καθώς το διαμέρισμα προσφέρεται για ενοικίαση από τη μη κυβερνητική οργάνωση Εταιρεία Φεστιβάλ Βιβλίου του Wigtown με τους εθελοντές της να κάνουν την απόδραση όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστική, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent.

Διαμονή υπό έναν όρο

Ωστόσο, υπάρχει ένας ασυνήθιστος όρος που φαίνεται πως λατρεύουν οι επισκέπτες. Δεν απολαμβάνει κάποιος μόνο τη διαμονή, αλλά και εργάζεται και εθελοντικά στο βιβλιοπωλείο.

Το εσωτερικό του βιβλιοπωλείου

«Όλα τα υπόλοιπα για τις διακοπές σας στο βιβλιοπωλείο είναι στο χέρι σας» αναφέρει η καταχώριση. «Πρόκειται για διακοπές που πληρώνετε, που εντάσσονται στον πολιτιστικό τουρισμό και μπορείτε να απολαύσετε το βιβλιοπωλείο όπως θέλετε» σημειώνεται.

«Μια εξοχική κατοικία με τη διαφορά ότι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να εργαστούν σε ένα πραγματικό βιβλιοπωλείο στην καρδιά της ζωντανής κοινότητας της πόλης. Οι επισκέπτες που πληρώνουν ζουν στο διαμέρισμα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων στον επάνω όροφο και λειτουργούν το βιβλιοπωλείο κάτω από αυτό κατά τη διάρκεια της διαμονής τους», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Εταιρεία Φεστιβάλ Βιβλίου του Wigtown.

Το 1998 το νέο Κοινοβούλιο της Σκωτίας αναγνώρισε το Wigtown ως την Εθνική Πόλη Βιβλίου της Σκωτίας και την ίδια χρονιά πραγματοποιήθηκε το πρώτο Φεστιβάλ.

Το Wigtown είναι πλέον ένα καταφύγιο για τους λάτρεις του βιβλίου, με δεκαεπτά βιβλιοπωλεία και συναφείς επιχειρήσεις και λογοτεχνικές εκδηλώσεις όλο τον χρόνο.

Δείτε εδώ την αγγελία για το κατάλυμα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή φωτογραφιών: www.airbnb.co.uk



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ