22 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Κάμαλα Χάρις: Ήπιε μπύρα σε νυχτερινό talk show

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατί… μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 28χρονος ύστερα από...

ΔΕΥΑΜΒ: Καινούργια δίκτυα ύδρευσης σε Χρυσή Ακτή και Μελισσάτικα

Αντιμετωπίζεται το   πρόβλημα των συνεχών βλαβών στο παλιό δίκτυο...

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί την ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου Ποντιακού Ελληνισμού στη Νεα Ιωνία

O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας...

Η Κάμαλα Χάρις άνοιξε ένα κουτί Miller στο στούντιο που γυριζόταν η εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert. Αν η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές, είναι βέβαιο ότι η μπύρα θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η ίδια σε χιουμοριστική εκπομπή χθες, Τρίτη, το βράδυ, ενώ μοιραζόταν μια μπύρα με τον διάσημο παρουσιαστή Στίβεν Κόλμπερτ. Η υποψήφια των Δημοκρατικών άνοιξε ένα κουτί Miller High life, μια διάσημη αμερικανική lager, στο στούντιο που γυριζόταν η εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert.

«Η τελευταία φορά που ήπια μια μπύρα ήταν σε έναν αγώνα μπέιζμπολ»

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στο κοινό ότι οι σεναριογράφοι της σειράς είχαν ελέγξει εκ των προτέρων τι έπρεπε να σερβίρουν «γιατί δεν μπορείς να προσφέρεις έτσι απλά ένα ποτό στην αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών». Παίρνοντας το κουτάκι της μπύρας, η Χάρις αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε πιει αλκοόλ με τον σύζυγό της Νταγκ Έμχοφ.

«Εντάξει, η τελευταία φορά που ήπια μια μπύρα ήταν σε έναν αγώνα μπέιζμπολ με τον Νταγκ», είπε, τσουγκρίζοντας. Η εμφάνισή της στην εκπομπή ήταν μέρος εκστρατείας στα μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο της οποίας η Χάρις εμφανίστηκε και στην εκπομπή The View και παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν στο ραδιοφωνικό δίκτυο SiriusXM.

«Αυτό συμβαίνει όταν πίνω μπύρα»

Όπως και σε αυτές τις εκπομπές, έτσι και στο The Late Show with Stephen Colbert το κλίμα ήταν εγκάρδιο και δεν προέκυψαν ερωτήσεις σε βάθος. Αυτή η σατιρική εκπομπή συχνά χλευάζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κάποια στιγμή στη διάρκειά της αναφέρθηκε το όνομα του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της και η Χάρις έσπευσε να απαντήσει: «Ξέρετε, όταν έχεις χάσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας, όταν έχεις χάσει επιχειρήσεις, όταν έχασες εργοστάσια αυτοκινήτων, έχασες εκλογές, τι σε κάνει αυτό; Χαμένο». «Αυτό συμβαίνει όταν πίνω μπύρα», αστειεύτηκε στη συνέχεια η υποψήφια πρόεδρος.

Η στιγμή που απολαμβάνουν την μπύρα



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ