27.8 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η Φάρμα: Παρεξηγήσεις για ασήμαντη αφορμή – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με διάθεση στήριξης της Ουκρανίας στη σύνοδο του Ντουμπρόβνικ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, συμμετέχοντας στη σύνοδο κορυφής για...

Ρωσία: Έχουμε αποδείξεις εμπλοκής ΗΠΑ και ΗΒ στα σαμποτάζ στους Nord Stream

Η Ρωσία έχει αποδείξεις για τη συμμετοχή των Ηνωμένων...

Σύνταγμα: Άγριος καβγάς οδηγού τρόλεϊ και ταξιτζή – «Θα σου σπάσω το τζάμι»

Στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, με το...

ΚΚΕ: Αγώνας ενάντια στη καταστολή από κυβέρνηση-ΕΕ-Frontex κατά των προσφύγων

Παρέμβαση στη συζήτηση σχετικά με την «ενίσχυση της ασφάλειας...

Αυτή την εβδομάδα, στη Φάρμα η γαλάζια ομάδα κατάφερε επιτέλους να «σπάσει» το σερί των ηττών και να κερδίσει και τις τρεις δοκιμασίες, εξασφαλίζοντας ότι κανένας παίκτης της δεν θα κινδυνεύσει με αποχώρηση.

Αντίθετα, για την πράσινη ομάδα, η «εβδομάδα ζευγαριών» κλείνει με ένταση, καθώς  τέσσερα μέλη της θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στη Φάρμα. Ο Βασίλης Κουμανάκος ορίστηκε πρώτος μονομάχος μετά από ψηφοφορία της ομάδας και επέλεξε ως ταίρι του τη Μαρία Γιαννοπούλου. Οι δυο τους όρισαν τον Γεράσιμο Φιλιππάκο ως δεύτερο μονομάχο και εκείνος με τη σειρά του επέλεξε τη Λίνα Βαστάκη, ως ταίρι του.

Απόψε, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, οι φωνές και οι παρεξηγήσεις προκύπτουν με κάθε ασήμαντη αφορμή στην πράσινη ομάδα, ενώ η Λίνα δεν φαίνεται να έχει αποδεχθεί και πειστεί για τους λόγους για τους οποίους την επέλεξε ο Γεράσιμος (Τζέρι).

Παρότι οι τέσσερις μονομάχοι δεν διανυκτέρευσαν στα δεντρόσπιτα, συναντιούνται το πρωί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για να μοιραστούν τις σκέψεις τους, λίγο πριν τον αγώνα τους στον Αχυρώνα. Ο Γεράσιμος (Τζέρι) προσπαθεί να εξηγήσει, για ακόμη μια φορά, το σκεπτικό του στη Λίνα, αλλά εκείνη πιστεύει ότι υπήρχε μεθόδευση. Ο Βασίλης αναλύει τους λόγους που τον έφεραν αντιμέτωπο με την ομάδα του.

Το συμβούλιο ξεκινάει παρέα με τον Leo, ένα από τα σκυλάκια του Πολιτιστικού και Φιλοζωϊκού Συλλόγου Τρίπολης, που ψάχνει ένα ζεστό και φιλόξενο σπιτικό! Η γαλάζια ομάδα φαίνεται πως έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες της και η ψυχολογία όλων των παικτών της είναι ανεβασμένη.

Η πράσινη ομάδα ανησυχεί για το ποιον θα ορίσει αρχηγό το ζευγάρι που θα αποχωρήσει. Οι τόνοι της συζήτησης ανεβαίνουν, όταν γίνεται αναφορά σε ορισμένες συμπεριφορές της Φένιας Τέρπου.  Υπάρχει τελικά «παρεάκι» που κινεί τα νήματα στην πράσινη ομάδα;

Η κρίσιμη μονομαχία ξεκινά και το ζευγάρι μονομάχων που θα φτάσει πρώτο στις τέσσερις νίκες θα είναι αυτό που θα παραμείνει στη Φάρμα. Οι αντίπαλοι παίκτες διαγωνίζονται και ένας προς έναν, αλλά και ως ζευγάρια. Οι τέσσερις μονομάχοι τα δίνουν όλα σε κάθε δοκιμασία, αλλά μόνο δύο θα καταφέρουν να κατακτήσουν τη νίκη.  Ποιοι λυγίζουν στο άκουσμα του ζευγαριού που αποχωρεί και πώς αντιδρά η ομάδα στην ανακοίνωση του νέου αρχηγού;

To άρθρο Η Φάρμα: Παρεξηγήσεις για ασήμαντη αφορμή – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ