22 C
Volos
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Gladiator 2: Από τον Maximus στον Lucius – Το έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ βγαίνει στις κινηματογραφικές «αρένες»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της «Μπουρμπουλήθρας»

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 10/10//2024 θα πραγματοποιηθούν τεχνικές...

Κρεμλίνο: Διαψεύδει ότι Πούτιν και Τραμπ συνομίλησαν έως και επτά φορές από το 2021

Το Κρεμλίνο διέψευσε σήμερα τις αναφορές του Αμερικανού δημοσιογράφου...

Νομισματοκοπείο του Τάγματος των Ιπποτών στη Ρόδο: Ξεκινά η αποκατάσταση και η ανάδειξη του

Το Υπουργείο Πολιτισμού, δια της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου,...

To πολυαναμενόμενο σίκουελ του βραβευμένου με Όσκαρ έπους του Ρίντλεϊ Σκοτ (Ridley Scott) «Gladiator 2» πρόκειται να ξεκινήσει την «αιματηρή» καμπάνια του στο Λονδίνο, εκεί όπου στις 13 Νοεμβρίου έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του.

«Η δημιουργία του «”Gladiator 2″ επιβεβαιώνει το απόφθεγμα του Όρσον Γουέλς ότι “η δημιουργία ταινιών είναι το καλύτερο σετ τρένου που θα μπορούσε ποτέ να έχει ένα αγόρι. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σετ τρένου που έχω οδηγήσει ποτέ. Νιώθω ότι είναι σωστό που η πρεμιέρα του “Gladiator 2” στο Ηνωμένο Βασίλειο λαμβάνει χώρα προς ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, ενός οργανισμού που εργάζεται ακούραστα για να υποστηρίξει τη βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου. Νομίζω ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας» δήλωσε ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με το Variety, η Paramount Pictures θα ενώσει τις δυνάμεις της με την φιλανθρωπική οργάνωση «The Film and TV Charity» για να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα Royal Film Performance, μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων στην οποία συχνά δίνουν το παρών μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η τελευταία Royal Film Performance ήταν η πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» το 2022 στην οποία βρέθηκαν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ. Επίσης πλάνα από την πρεμιέρα θα «ταξιδέψουν» σε 30 κινηματογράφους που θα φιλοξενήσουν την ταινία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ταινία σε σενάριο που υπογράφει ο David Scarpa, βασισμένο σε μία ιστορία που δημιούργησε μαζί με τον Peter Craig διαδραματίζεται 24 χρόνια μετά την αρχική ταινία του 2000 στην Αρχαία Ρώμη, συνεχίζοντας το επικό έπος της δύναμης της ίντριγκας και της εκδίκησης.

«Χρόνια μετά τον θάνατο του σεβαστού ήρωα Μάξιμου στα χέρια του θείου του, ο Lucius (Πολ Μέσκαλ) αναγκάζεται να μπει στο Κολοσσαίο αφού το σπίτι του κατακτάται από τους τυραννικούς Αυτοκράτορες που τώρα οδηγούν τη Ρώμη με σιδερένια πυγμή. Με την οργή στην καρδιά του και το μέλλον της Αυτοκρατορίας να διακυβεύεται, ο Lucius πρέπει να κοιτάξει στο παρελθόν του για να βρει δύναμη και τιμή για να επιστρέψει τη δόξα της Ρώμης στον λαό της».

Το πρωταγωνιστικό καστ περιλαμβάνει τους Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn και Fred Hechinger.

Τo πολυσυζητημένο σίκουελ θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 22 Νοεμβρίου στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

To άρθρο Gladiator 2: Από τον Maximus στον Lucius – Το έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ βγαίνει στις κινηματογραφικές «αρένες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ