20.9 C
Volos
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Την υπεράσπιση των αδελφών στην Κυψέλη αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την υπεράσπιση των δυο αδελφών ηλικίας 17 και 19 ετών, που ομολόγησαν ότι σκότωσαν από κοινού τον 28χρονο θείο τους στην Κυψέλη, ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας θα αναλάβει και την υπεράσπιση των γονέων των καθ’ ομολογίαν δραστών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πήραν προθεσμία για την Παρασκευή

Όπως έγινε γνωστό, τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της πρωην σχολής Ευελπίδων, όπου ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία και και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στη συνέχεια έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή 11/10/24 ενώπιον της 2ης ανακρίτριας ανηλίκων.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Ανάληψη της υπερασπίσεως των δύο νεαρών που κατηγορούνται ότι ως συναυτουργοί αφαίρεσαν τη ζωή του συγγενούς τους για λόγους που επί του παρόντος δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν.

Τον επικεφαλής του γραφείου μας ΑλέξιοΚούγια και τους συνεργάτες του γραφείου μας επέλεξαν η οικογένεια των Λ.Λ. και Μ.Λ, για να υπερασπιστούμε τον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑΛ.Α. ηλικίας σήμερα 19 ετών και τον αριστούχομαθητή της Γ΄ λυκείου Λ.Ε., οι οποίοικατηγορούνται ότι ως συναυτουργοί, κατά την αστυνομία, διέπραξαν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος του L.N. για λόγους που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν.

Οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων έχουν οριστεί για την Παρασκευή 11/10/2024 ενώπιον της 2ης Ανακρίτριας Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συγχρόνως, θα υπερασπιστούμε και τους δύο γονείς, οι οποίοι σήμερα οδηγηθήκανενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για παραμέληση της επιμελείας ανηλίκου και αφέθησαν ελεύθεροι».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ