21.8 C
Volos
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Θανάσης Πολυκανδριώτης: Αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τη μητέρα του, λίγο πριν πεθάνει, για τα χρήματα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή «Θεσσαλική Γη»

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν, κάνει σήμερα Τρίτη 8-10-2024...

Προφυλακίστηκε ο 31χρονος που κατηγορείται για μαζική θανάτωση αδέσποτων ζώων

Προσωρινά κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα θα παραμείνει μέχρι την...

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μίλησε για το ξεκίνημα και την πορεία του, στη μουσική. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ξεχωριστή σχέση που είχε με τη μητέρα του.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» και στον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή παραχώρησε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης. Ο σπουδαίος μουσικός με τη μακρόχρονη πορεία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι άνοιξε τα χαρτιά του, στην κάμερα του One Channel τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (07-10-2024), μιλώντας μεταξύ άλλων για τις σχέσεις με τη μητέρα του.

«Η μάνα ήταν ο αποταμιευτής. Έπαιρνα μεροκάματο, έβγαζα λεφτά. Εκείνη τα φύλαγε, τα έκανε κομπόδεμα κι έτσι έκανα διάφορα πράγματα. Το θέμα είναι ότι ο αποταμιευτής δεν έχει αγάπη μέσα του, είναι στυγνός αποταμιευτής. Η μάνα ήταν όμως αυτή που μας ένωσε και τα τέσσερα παιδιά», περιέγραψε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

«Ήμασταν τέσσερα στόματα. Με ένα μεροκάματο, του Θόδωρου, δεν έβγαινε το πράγμα. Όταν μπήκα εγώ στη δουλειά αυτή, βοηθούσα πάρα πολύ την οικογένεια. Η δουλειά τότε δεν είχε λεφτά», συμπληρώνει ο επιτυχημένος μουσικός.

«Αυτό λένε και σήμερα για όλους αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η μητέρα μου, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, γύρισε και μου είπε: ρε παιδάκι μου, δεν θα έχεις στην άκρη 2-3 εκατομμυριάκια; Της λέω: τι λες, ρε μάνα; Τι είναι τα εκατομμυριάκια;», κατέληξε στην ιστορία του ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1948 στην Αθήνα. Πατέρας του ήταν ο λαϊκός δάσκαλος Θεόδωρος Πολυκανδριώτης. Από παιδί έμαθε κιθάρα και σε νεαρή ηλικία συμμετείχε ως κιθαρίστας σε διάφορα συγκροτήματα της εποχής. Τρία χρόνια αργότερα άρχισε και η επαγγελματική του καριέρα. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε το 1964, όταν αναγνωρίστηκε η αξία του στο μπουζούκι και οι δισκογραφικές εταιρείες ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν.

To άρθρο Θανάσης Πολυκανδριώτης: Αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τη μητέρα του, λίγο πριν πεθάνει, για τα χρήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ