21.8 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

ΥΠΕΞ για 7η Οκτωβρίου: «Ζητάμε την άμεση κατάπαυση του πυρός»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΥΠΕΞ σχετικά με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ. Σε αυτήν αναφέρει ότι «Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των ομήρων και ζητάμε την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωσή τους.»

Ακόμη, το υπουργείο εισηγείται στην ανακοίνωση: «Την αύξηση της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και την έναρξη του σχεδιασμού για την επόμενη μέρα το συντομότερο δυνατό, δίνοντας στην περιοχή μία ευκαιρία για ειρήνη και ευημερία για όλους

Όλη η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για την 7η Οκτωβρίου

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις φρικτές τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία αμάχων και προκάλεσαν επικίνδυνη κλιμάκωση στην περιοχή.

Κάθε μέρα οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των ομήρων και ζητάμε την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωσή τους. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς το Ισραήλ και τον ισραηλινό λαό και το δικαίωμά του να ζει με ασφάλεια. H ανησυχητική έξαρση του αντισημιτισμού σε όλο τον κόσμο απαιτεί συλλογική προσπάθεια, ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν θα είναι ανεκτός.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, ζητάμε την άμεση κατάπαυση του πυρός για την ανακούφιση όλων των αμάχων, την αύξηση της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και την έναρξη του σχεδιασμού για την επόμενη μέρα το συντομότερο δυνατό, δίνοντας στην περιοχή μία ευκαιρία για ειρήνη και ευημερία για όλους.»



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ