25.6 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Ηλίας Ψινάκης – Γλίτωσε τα χειρότερα

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Πικέρμι, καθώς επέστρεφε σπίτι του στον Μαραθώνα. Ευτυχώς, ο γνωστός μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rafina Pikermi, ο Ηλίας Ψινάκης βρισκόταν μόνος του στην ολοκαίνουργια πολυτελές BMW σειράς 5 και οδηγούσε στην οδό Αγίου Χριστοφόρου, στο Πικέρμι, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στον Μαραθώνα. Ξαφνικά, παρατήρησε ένα βαρύ όχημα να κάνει προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα, μπαίνοντας στη δική του λωρίδα.

Για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, έκανε ελιγμό. Ωστόσο, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το οδόστρωμα και έπεσε σε ένα παρακείμενο χωράφι, όπου προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Δείτε τις φωτογραφίες από το τροχαίο:

Βλέποντας τις φωτογραφίες από το τροχαίο, που δημοσίευσε το site Rafina Pikermi, καταλαβαίνει κάποιος ότι η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή, καθώς το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ και η κολώνα της ΔΕΗ έχει γύρει και κρατιέται στον αέρα από τα καλώδια. Ο Ηλίας Ψινάκης, έως αυτή την ώρα, δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ούτε κάποια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το περιστατικό.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ