25.6 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία της παρουσιάστριας σε ερώτηση για τον Τούρκο που φέρεται να την διεκδικεί

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, αλλά απέφυγε να απαντήσει σε μια ερώτηση για τα προσωπικά της.

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για δηλώσεις. Εκτός από τα επαγγελματικά, για τα οποία απάντησε η παρουσιάστρια, της τέθηκε και μια ερώτηση για τα προσωπικά της. Συγκεκριμένα για έναν Τούρκο, που φαίνεται πως την φλερτάρει πολύ το τελευταίο διάστημα.

«Βγήκε ένα ποστ χθες που έλεγε ότι υπάρχει ένας Τούρκος που σε διεκδικεί με ανθοδέσμες, με γλυκά, αλλά το «κάστρο» Καραβάτου δεν πέφτει», ήταν ερώτηση προς την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καραβάτου, με εμφανή αμηχανία, απάντησε: «Λοιπόν… Τώρα και κάστρο! Ωραία! Δεν κάνω δηλώσεις καθόλου γι’ αυτά τα πράγματα, γιατί έχω τα παιδάκια μου και δεν θέλω».

Για τον Κρατερό Κατσούλη είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες: «Είμαστε δύο αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι, νομίζω ότι αυτό είναι μια σοβαρή περιουσία».

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε απαντήσει μέσα από δική του συνέντευξη: «Η Κατερίνα είναι η μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε καλή σχέση».

To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία της παρουσιάστριας σε ερώτηση για τον Τούρκο που φέρεται να την διεκδικεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ