25.6 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Καμία Ριάνα! Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε η πλουσιότερη μουσικός στον κόσμο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός πέφτει σε σταθμευμένο ΙΧ και παρασύρει δυο πεζούς – Βίντεο ντοκουμέντο

Άλλο ένα τροχαίο με πρωταγωνιστή μεθυσμένο οδηγό σημειώθηκε στην...

«Harry Potter: The Exhibition»: Η διαδραστική έκθεση για τον πιο αγαπητό μάγο πάει Μαδρίτη

Στη Μαδρίτη μεταφέρθηκε η διαδραστική έκθεση «Harry Potter: The...

Survivor: Διχάζονται οι «Αετοί» – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Δύσκολα ξεκινάει η νέα εβδομάδα στο Survivor σήμερα (06.10.2024)...

Έχουμε χάσει το μέτρημα με τα ρεκόρ που καταφέρνει η Τέιλορ Σουίφτ να καταρρίπτει και να γράφει κυριολεκτικά ιστορία. Μετά το κατόρθωμά της να γίνει δισεκατομμυριούχος αποκλειστικά από τη μουσική και την περιοδεία της, καταφέρνει να γίνει και η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο, εκθρονίζοντας έτσι την Ριάνα, η οποία εδώ και χρόνια κατείχε τον πολυπόθητο τίτλο.

Το αξιοσημείωτο όμως, είναι πως η Τέιλορ Σουίφτ οφείλει όλα της τα έσοδα σε μουσικές επιτυχίες και συνεργασίες, ενώ οι περισσότεροι celebrities όπως η Ριάνα που βρίσκονται στη λίστα των δισεκατομμυριούχων, το οφείλουν σε κάποιο brand που δημιούργησαν, πχ στη Fenty.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες, όταν το Forbes ανανέωσε τα περιουσιακά στοιχεία και συμπεριλήφθηκαν τα έσοδα από την περιοδεία της Σουίφτ, «Eras» και οι πωλήσεις του μουσικού της καταλόγου.

«Η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο με εκτιμώμενη περιουσία 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια έγινε η Τέιλορ Σουίφτ, ξεπερνώντας τη Ριάνα, η οποία φέρεται να έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για την 34χρονη super pop star.

Πιο αναλυτικά, το Forbes εκτιμά ότι η Σουίφτ έχει εισπράξει 600 εκατομμύρια δολάρια από τα δικαιώματα και τις περιοδείες της και άλλα 600 εκατομμύρια δολάρια από τον μουσικό κατάλογό της.

Μεγάλο μέρος των εσόδων, προέρχεται από τα άλμπουμ που ηχογράφησε εκ νέου η τραγουδίστρια, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τον έλεγχο των κορυφαίων ηχογραφήσεων της. Η πιο πρόσφατη ήταν η επανακυκλοφορία του άλμπουμ της «1989» του 2014, που ξεπέρασε τις πωλήσεις του αρχικού δίσκου.

Το Forbes αναφέρει επίσης, ότι κέρδισε 125 εκατομμύρια δολάρια από ακίνητα και φέρεται να εισέπραξε επίσης 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τα δικαιώματα streaming στο Spotify πέρυσι, χάρη στα άλμπουμ «Midnights» του 2022 και «1989 (19η Έκδοση Taylor)».

Η Σουίφτ βρίσκεται επίσης, στο νούμερο 2 της λίστας με τους πλουσιότερους μουσικούς, ανεξάρτητα από φύλλο, με τον προσφάτως αμφιλεγόμενο Jay-Z να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με περιουσία που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Bloomberg ανέφερε ότι η Σουίφτ έγινε δισεκατομμυριούχος τον Οκτώβριο του 2023, χάρη στα νέα της άλμπουμ, την περιοδεία «Eras», την πρώτη με εισπράξεις ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και την ταινία από τις συναυλίες της που κατέρριψε κάθε ρεκόρ.

Ωστόσο, η Ριάνα παραμένει και διατηρεί τον τίτλο της «πιο πλούσιας γυναίκας μουσικού όλων των εποχών», καθώς η περιουσία της κάποτε ανερχόταν σε 1,77 δισεκατομμύρια δολάρια.

* Πηγή: Grace



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ