23.1 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Το ταξίδι της influencer στο Λονδίνο μέσα από εικόνες – «Μωρό μου, πίνω στην υγειά σου»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Λονδίνο και όπως δείχνουν οι εικόνες που ανεβάζει η γνωστή influencer πέρασε υπέροχα. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον σύντροφό της, που κράτησε το παιδί τους, στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα Τούνη λατρεύει τα ταξίδια και όπως κάνει στα περισσότερα, μοιράστηκε εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Λονδίνο, χωρίς τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη. Η γνωστή influencer άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και πραγματοποίησε το ταξίδι στην αγγλική πρωτεύουσα.

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες με την παρέα της. Όλοι μαζί επισκέφθηκαν μουσεία, αξιοθέατα, εντυπωσιακά εστιατόρια, έκαναν και τα ψώνια τους και δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν στα πιο must σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε στα social media, η Ιωάννα Τούνη ευχαριστεί τον σύντροφό της που κρατά τον γιο τους δίνοντας χρόνο στην ίδια να απολαύσει τις διακοπές με την παρέα της. «Μωρό μου, πίνω στην υγειά σου που είσαι τέλειος μπαμπάς και κρατάς τον Πάρη για να περνάω εγώ τέλεια με τους φίλους μου.

Να πω εγώ σε αυτή τη φάση: Μαμάδες, να αφήνετε τα παιδιά στους μπαμπάδες και να τους εμπιστεύεστε. Κι εσείς μπαμπάδες μπορείτε -μη μου λέτε ότι δεν μπορείτε – να κρατήσετε το παιδί σας. Το παιδί γίνεται από μαμά και μπαμπά», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε ένα από τα story της.


Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην Καππαδοκία. Τον περασμένο Μάιο βρέθηκε στην Αμερική όπου και μοιράστηκε νέες εμπειρίες μέσα από το instagram και το Tik Tok. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, η γνωστή influecner ανέφερε πως βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands και δε μπόρεσε να αντισταθεί σε αγορές.

To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Το ταξίδι της influencer στο Λονδίνο μέσα από εικόνες – «Μωρό μου, πίνω στην υγειά σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ