19.8 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συναυλία του Μάριου Φραγκούλη 10 μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μίμης Πλέσσας: Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου το τελευταίο αντίο

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 15:00, στο Α’ Νεκροταφείο...

AI: Πλέον η κατάθλιψη εντοπίζεται από την κόρη του ματιού

Ως μια διαδομένη ψυχική ασθένεια, η οποία ταλαιπωρεί περίπου...

Διαμαρτύρεται σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ την Πέμπτη η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας με ανακοίνωσή...

Στο Ηρώδειο βαρέθηκε χτες (05.10.2024) η Όλγα Κεφαλογιάννη και απόλαυσε την συναυλία του αγαπημένου ερμηνευτή Μάριου Φραγκούλη με τίτλο «Symphony of Life».

Το βράδυ της Πέμπτης ο Μάριος Φραγκούλης αποθεώθηκε από το κατάμεστο Ηρώδειο. Ο σπουδαίος Έλληνας τενόρος ερμήνευσε με τον δικό του τρόπο τη δική του «Συμφωνία» για τη Ζωή. Το «παρών» έδωσε η υπουργός Τουρισμού για να απολαύσει τη συναυλία, σε μία εμφάνισή της μόλις 10 μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μίνω Μάτσα.

«Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», είχε πει η υπουργός αναφορικά με τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν τα δύο δίδυμα παιδάκια τους.

Η τελευταία εμφάνισή της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον μίνα μάτσα ήταν στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και απόλαυσαν μία συναυλία – αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Δύο ημέρες πριν η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε βρεθεί στο Ηρώδειο για τη μεγάλη συναυλία του Μίνω Μάτσα.

Τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Μίνως Μάτσας προσπαθούν να μην προκαλούν ώστε να προστατεύσουν τα δύο παιδιά τους. Ωστόσο η είδηση για την κρίση στον γάμο τους έπεσε σαν «βόμβα».

To άρθρο Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συναυλία του Μάριου Φραγκούλη 10 μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ