23.1 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την Βάσω Μαζωνάκη: «Όλα εδώ πληρώνονται»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Harry Potter: The Exhibition»: Η διαδραστική έκθεση για τον πιο αγαπητό μάγο πάει Μαδρίτη

Στη Μαδρίτη μεταφέρθηκε η διαδραστική έκθεση «Harry Potter: The...

Survivor: Διχάζονται οι «Αετοί» – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Δύσκολα ξεκινάει η νέα εβδομάδα στο Survivor σήμερα (06.10.2024)...

Στήριξη του ΚΚΕ στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για 13ο και 14ο μισθό

Τη στήριξή του στην πρωτοβουλία της Ένωσης Δικαστών και...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επανήλθε στο θέμα με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο δημοφιλής τραγουδιστής στέλνει μηνύματα στην αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, με την οποία όπως φαίνεται καταλήγουν στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους, όσον αφορά τη διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη. Κάποτε εκείνη ήταν εκτός από αδερφή και μάνατζερ του τραγουδιστή. Πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια κόντρα που κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων εδώ και μήνες. Ο καλλιτέχνης προσπαθεί μεταξύ άλλων να περιγράψει και την ψυχολογική του κατάσταση. Κάνει λόγο για «λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, που θεωρούσα δικούς μου».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί (07-10-2024) ο Γιώργος Μαζωνάκης, τοποθετείται εκ νέου για τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αδερφή του. «Πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίες ως καλλιτέχνης (και περισσότερες ως άνθρωπος) έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου. Αγωγές λογοδοσίας κατέθεσα.

Η κρίση της Δικαιοσύνης. Η παραβίαση του νόμου (αν και ποιος;). Η πρόκληση υλικών ζημιών.

Αναζήτηση νομικών ευθυνών, ενέργειες απαραίτητες για να προστατεύσω τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μου και με την πίστη, ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σ’ αυτούς που εμπλέκονται και θα αποκαταστήσω τη ζημιά που έχω υποστεί. Την υλική.

Και τη ζημιά μέσα μου; Το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου; Τη ζημιά της ψυχής μου; Ποιο δικαστήριο και ποια δικαιοσύνη θα την αποκαταστήσει, που θα ασχολείται με το δίκαιο και όχι μόνον με το νόμιμο; Ποια; Υ.Γ.: Και όλα εδώ, πληρώνονται! Γιώργος Μαζωνάκης».

Συνέντευξη για τη δικαστική διαμάχη είχε δώσει τον Ιούνιο του 2024 και στην Κατερίνα Καινούργιου. «Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι ξέρετε» είχε αναφέρει τότε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στο πέρασμα των χρόνων μπορεί να υπήρχαν τριβές και παρεξηγήσεις, αλλά όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, αυτό που έγινε με το ακίνητο της Μυκόνου, ήταν το πιο σοβαρό επεισόδιο στη σχέση τους. Εκείνο που έφερε τα δύο αδέρφια, το ένα απέναντι στο άλλο.

To άρθρο Γιώργος Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την Βάσω Μαζωνάκη: «Όλα εδώ πληρώνονται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ