25.6 C
Volos
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Άννα Βίσση: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που έβγαλε από την εντυπωσιακή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η «απόλυτη» Άννα Βίσση κατάφερε να καταπλήξει με ένα φαντασμαγορικό σόου στο Καλλιμάρμαρο το περασμένο Σάββατο (05.10.2024), όπου έδωσαν το παρών 65.000 άνθρωποι για να την απολαύσουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια απέδειξε ότι η καριέρα της δικαίως βρίσκεται στο top εδώ και 50 χρόνια. Η Άννα Βίσση έδωσε το 100% του εαυτού της επί σκηνής και αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμο. Ακόμη και πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να ζήσουν από κοντά το ανεπανάληπτο live της 66χρονης σταρ.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της Άννας Βίσση ήταν από 20 έως και 80 ευρώ και ο Γιώργος Λιάγκας με έναν πρόχειρο υπολογισμό στον αέρα του «Πρωινού» αποκάλυψε ότι το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται περίπου 1.300.000 ευρώ.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η παραγωγή της συναυλίας ήταν ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ. «Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα 1.000.000 ευρώ, και καλώς έκανε. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά».

Η εμφάνιση της «απόλυτης θεάς»

Το σύνολο που επέλεξε να φορέσει η Άννα Βίσση ήταν μια haute couture δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, η οποία χρειάστηκε δύο μήνες για να ολοκληρωθεί. Η κομψότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια ανέδειξαν την αύρα της σταρ, προσφέροντας στη βραδιά μια έξτρα αίσθηση μαγείας και μοναδικότητας.

Το look της ερμηνεύτριας ήταν εμπνευσμένο από τον frontman των Who, Roger Daltrey και την εμβληματική του εμφάνιση στο Woodstock το 1972. Περιλάμβανε μια ολοκέντητη κρυστάλλινη κάπα, διακοσμημένη με 500.000 ιριδίζοντα κρύσταλλα πάνω σε μεταξωτή μουσελίνα, ενώ τα λευκά κρόσσια από μετάξι έδιναν την αίσθηση ότι η κορυφαία καλλιτέχνιδα αιωρούνταν στη σκηνή. Το φως που αντανακλούσε πάνω στα κρύσταλλα δημιουργούσε ένα μαγικό εφέ, ενισχύοντας τη σκηνική της παρουσία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴɴᴀ Vɪssɪ Oғғɪᴄɪᴀʟ Fᴀɴ Cʟᴜʙ (@fannatics)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris Tzankatian | Drone Operator – Videographer (@d.tzankatian)

Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα country cowboy τζιν, διακοσμημένο με 100.000 κρύσταλλα, πέρλες, ασημένιες αλυσίδες και μοναδικές καρφίτσες. Το denim bustier, το T-shirt και το custom γιλέκο από crystal mesh και ασημί αλυσίδες διατήρησαν το ροκ ύφος, ενισχύοντας την ενέργεια της εμφάνισής της ενώ τα ασημί μποτίνια χάρισαν στο σύνολό μία έξτρα δόση λάμψης και κομψότητας.

Η επιμέλεια της εμφάνισης ήταν από την κόρη της, Σοφία Καρβέλα η οποία με τις μοντέρνες πινελιές, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά τη διαχρονική κομψότητά και τη δυναμική παρουσία της  Άννας Βίσση που διατηρεί αναλλοίωτη την επιρροή της στην ελληνική μουσική σκηνή.

To άρθρο Άννα Βίσση: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που έβγαλε από την εντυπωσιακή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ