26.2 C
Volos
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τα πρώτα λόγια της Βίσση μετά τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Ήθελα να γίνω μια παθιάρα τραγουδίστρια κι έγινα»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Άμα δεν αισθανθείς αυτή τη λέξη από Κ, δεν θα τη μεταφέρεις ποτέ στο κοινό», δήλωσε η εκρηκτική Άννα Βίσση από το Καλλιμάρμαρο. 

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε η Άννα Βίσση, μετά τη μεγάλη συναυλία που έδωσε χθες, Σάββατο (05.10.24) στο Καλλιμάρμαρο. Η Ελληνίδα σταρ μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε, τραγουδώντας μπροστά σε 65.000 κόσμο.

«Στη ζωή μου έχω εισπράξει επιτυχία, αναγνώριση, αλλά και αμφισβήτηση. Γι’ αυτό το να είσαι 66 χρονών, όπως είμαι εγώ σήμερα, και να μπαίνεις σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο… Δεν είναι το νούμερο, είναι αυτό που μου έδωσαν.

Το χειροκρότημα, το ότι τραγουδούσαν τα πάντα, αγαπούν τα τραγούδια μου, τον Νίκο Καρβέλα που τα έγραψε, τον τρόπο που τα λέω, τον τρόπο που τα αισθάνομαι…

Άμα δεν αισθανθείς αυτή τη λέξη από Κ, δεν θα τη μεταφέρεις ποτέ στο κοινό. Σήμερα επιβεβαιώθηκα ότι αυτό που ήθελα να γίνω, ήταν μια παθιάρα τραγουδίστρια και αυτό έγινα. Πάντα πίστευα ότι είμαι γεννημένη για να κάνω μουσική», είπε η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση πρόσθεσε επίσης: «Μακάρι να μην γεννηθεί ξανά άλλη Άννα Βίσση! Δεν σκέφτομαι τον τίτλο “απόλυτη Ελληνίδα σταρ”, δεν το αισθάνομαι ως βάρος. Είναι ωραίο, μου αρέσει, με τιμάει, με φτιάχνει, αλλά δεν ζω με αυτό».

To άρθρο Τα πρώτα λόγια της Βίσση μετά τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Ήθελα να γίνω μια παθιάρα τραγουδίστρια κι έγινα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ