19.8 C
Volos
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Λήδα Μανθοπούλου: «Στον αγώνα τον ένιωθα δίπλα μου» είπε για τον πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λας Βέγκας: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά κατά την προσγείωση [Βίντεο]

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Frontier Airlines...

Ταμπού: Ο Λουκιανός σοκάρεται από μια είδηση δολοφονίας

Το κουβάρι μιας δολοφονίας αρχίζει να ξετυλίγεται και οι...

Κέρκυρα: Στο αυτόφωρο 16χρονος για ληστεία σε βάρος δύο ανηλίκων

Συνελήφθη για ληστεία ένας 16χρονος στην Κέρκυρα το Σάββατο (05/10).Η...

Ασλανίδης για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη: Ελάτε αλλά όχι με τρένα

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο...

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάμε μαζί στο Παρίσι», εξομολογείται και «λυγίζει» η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, η Παραολυμπιονίκης Λήδα Μανθοπούλου.

Η Λήδα Μανθοπούλου, η κόρη του Αίαντα Μαθόπουλου που κατέκτησε Ασημένιο Μετάλλιο στο Παρίσι και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την σημαντική αυτή στιγμή αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

«Δεν θα υπήρχαν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες αν δεν είχα διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας», είπε αρχικά στην κάμερα του Mega.

«Μου εμφανίστηκε πριν από 1,5 χρόνο περίπου τον Απρίλιο του 2023. Δεν θέλω να τη σκέφτομαι εκείνη τη μέρα γιατί… πέρασε, τώρα υπάρχουν καλύτερες μέρες», πρόσθεσε η Λήδα Μανθοπούλου.

Στη κάμερα της εκπομπής μίλησε και η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Στέλλα Τσιάτσιου:

«Γνωριστήκαμε μέσα από το θέατρο, παίξαμε πολλά χρόνια και μετά όταν τα παιδιά ήταν μικρά αποφασίσαμε να πάρει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Μείναμε κολλητοί, αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Το είπαμε και από την αρχή, δεν θα παίρναμε διαζύγιο, ήταν απόφαση κάθετη του Αίαντα».

Για τις τελευταίες στιγμές: «Πήγα και τον είδα στην εντατική, μίλησα μαζί του, μίλησαν και τα παιδιά, κάναμε σχέδια να βγει και να παίξουμε μαζί στο θέατρο, να κάνουμε ένα πάρτι σπίτι με τα παιδιά. Φεύγω και Παρασκευή πρωί – ήμουν στο νοσοκομείο εδώ στη Λάρισα με τη μαμά μου – και με παίρνουν μου λένε ότι έπαθε και δεύτερο εγκεφαλικό, το οποίο ήταν πολύ δυνατό», είπε η Στέλλα Τσιάτσιου.

Η Λήδα Μανθοπούλου μιλώντας για την επιτυχία τους στους Παραολυμπιακούς και τις στιγμές που σκέφτεται τον πατέρα της, «λύγισε» μπροστά στην κάμερα: «Υπάρχουν άπειρες αναμνήσεις, πολλά φορές τον νιώθω δίπλα μου, ακόμα και ας μην είναι σε φυσική μορφή».

To άρθρο Λήδα Μανθοπούλου: «Στον αγώνα τον ένιωθα δίπλα μου» είπε για τον πατέρα της, Αίαντα Μανθόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ