26.2 C
Volos
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Μπίζιος για την 112η επέτειο της απελευθέρωσης της Ελασσόνας: ”Η Ελασσόνα δεν είναι απλά ένα κομμάτι του παρελθόντος μας, είναι ένα ζωντανό μέρος της σύγχρονης Ελλάδας”

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκπαιδευτικοί: Η «Οδύσσεια» των γυναικών αναπληρωτών -Νέες μαμάμες μιλούν για τις ανύπαρκτες άδειες μητρότητας

Σε απελπισία βρίσκονται οι αναπληρώτριες εκπαιδευτικοί, καθώς εξακολουθούν να βιώνουν...

Ποιος είναι ο ράπερ Akala;

Καθώς οι αστέρες συγκεντρώνονταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας...

Λουκίλα Καρρέρ: Όλα όσα είχε πει για τον Μίμη Πλέσσα 15 ημέρες πριν πεθάνει

Πριν από 15 ημέρες η Λουκίλα Καρρέρ έδωσε συνέντευξη...

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος ξεδιπλώνει τα χαρτιά του και «καρφώνει» Κασσελάκη

Στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική...

Με αφορμή την 112η επέτειο της απελευθέρωσης της Ελασσόνας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ελασσόνας και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

”Σήμερα, τιμούμε με δέος και σεβασμό την 112η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και της επαρχίας Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό. Σε αυτή την ημέρα, μνημονεύουμε τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας, που με το θάρρος και την αποφασιστική τους, άνοιξαν τον δρόμο για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία. Η ημέρα αυτή είναι μια λαμπρή υπενθύμιση των αγώνων, των θυσιών και της αφοσίωσης των προγόνων μας για την ελευθερία. Μια ελευθερία που κατακτήθηκε με αίμα, κουράγιο και πίστη στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου και έθνους στην ανεξαρτησία. Η σημερινή εκδήλωση, λοιπόν, δεν είναι μόνο μια γιορτή της απελευθέρωσης, αλλά μια ευκαιρία για περισυλλογή και δράση. Καλούμαστε να εργαστούμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι η Ελασσόνα δεν μένει πίσω αλλά θα αναδειχθεί σε έναν τόπο ευημερίας και προόδου. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα η Ελασσόνα και η επαρχία της δεν είναι ανάλογες της ιστορικής σημασίας της περιοχής. Η ανάπτυξη, οι υποδομές και η ευημερία παραμένουν στόχοι που, παρά τις υποσχέσεις, δεν έχουν επιτευχθεί. Η επαρχία αξίζει να ευημερήσει και να αναπτυχθεί, σεβόμενη την πλούσια ιστορία της κι εγώ κι η παράταξη μου δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Η Ελασσόνα δεν είναι απλά ένα κομμάτι του παρελθόντος μας, είναι ένα ζωντανό μέρος της σύγχρονης Ελλάδας που πρέπει να αναδειχθεί, να υποστηριχθεί και να προοδεύσει. Τιμούμε τους ήρωες της Ελασσόνας και δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για το μέλλον που αξίζει στους πολίτες της. Χρόνια πολλά σε όλους, με σεβασμό στην ιστορία και ελπίδα για το μέλλον!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ