23.7 C
Volos
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Τελευταία προεκλογική ομιλία Δούκα από τη Λάρισα: Εδώ ξεκινάει η νέα αλλαγή

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Λάρισα πραγματοποίησε χθες Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, την τελευταία προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θέλησε να κλείσει την προεκλογική περίοδο στη Λάρισα, για να δείξει τη στήριξή του στους κατοίκους της Θεσσαλίας, που πριν από ένα περίπου χρόνο δοκιμάστηκαν από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ντάνιελ, αλλά και να τονίσει το μήνυμα του για αποκέντρωση.

Στην ομιλία του ο Χάρης Δούκας, τόνισε την ανάγκη για συλλογική λήψη αποφάσεων και αποκέντρωση, αναφέροντας πως «διότι πρέπει, επιτέλους, να μάθουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Κίνημα, με «Κ» κεφαλαίο. Και πώς όλοι εσείς, που δίνετε τόσα χρόνια μάχη, και ήσασταν στην πρώτη γραμμή, πρέπει όλοι να έχετε ρόλο, λόγο και ευθύνη. Και πρέπει την επόμενη μέρα να συνδιαμορφώνετε. Πρέπει να φτιάξουμε, φίλες και φίλοι, δίκτυα ξανά από την αρχή, να βάλουμε τη νέα γενιά μέσα, να φτιάξουμε δίκτυα νεολαίας, συνέδριο νεολαίας, να ενώσουμε όλες τις γενιές αξιακά. Και όλα αυτά για να τα κάνουμε, χρειάζεται πάθος και καρδιά, χρειάζεται όλοι εσείς να πάρετε ξανά το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας και να θυμηθούμε ότι το ΠΑΣΟΚ ανήκει στους φίλους και τα μέλη του. Και αυτό σας ζητώ και εγώ, για να νικήσουμε».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έστειλε μήνυμα για τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου τονίζοντας πως «ήταν Οκτώβρης πέρσι όταν κάναμε μία πολύ μεγάλη ανατροπή στην Αθήνα και μία πολύ μεγάλη ρωγμή στο σύστημα. Και είναι Οκτώβρης τώρα, που πρέπει θα κάνουμε μία πολύ μεγάλη ανατροπή για την πολύ μεγάλη αλλαγή. Για την νέα αλλαγή. Εδώ από τη Λάρισα, ξεκινάει η νέα αλλαγή. Πάμε δυνατά, πάμε ενωτικά, πάμε τώρα και θα νικήσουμε. Θα νικήσουμε, με πάθος και δύναμη. Ενωτικά, με δύναμη, σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Η Λάρισα στέλνει μήνυμα νίκης, ευχαριστώ. Δυνατά, να είστε καλά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είστε φοβεροί. Στις 6 του Οκτώβρη αλλάζουμε σελίδα, η νέα αλλαγή».

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Χάρη Δούκα στη Λάρισα

Ποιοι βρέθηκαν στην εκδήλωση

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν, βουλευτές, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας, και πλήθος πολιτών.

Μεταξύ άλλων παρευρεθήκαν στην εκδήλωση οι: περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτριος Κουρέτας, βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης, αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας Ανδριάνα Κομήτσα, αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Γιάννης Αναστασίου, αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Σωτήρης Σουλούκος, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αδαμοπούλου Νατάσα, χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Τέλιος, χωρική αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού, δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, Ιωάννης Μαλάκος, γραμματέας νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Λάρισας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γρηγόρης Γκουντόπουλος και Βασίλης Σίμος.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Χάρης Δούκας πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση στην Κατερίνη, στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας και πλήθος πολιτών.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ