26.4 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Τίγρεις και Αετοί διεκδικούν την ομαδική ασυλία – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αναμμένα» τα αίματα των Πράσινων και των Κίτρινων και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Οι δύο φυλές είναι έτοιμες να δώσουν και την ψυχή τους ώστε να μην σβήσει καμία δάδα από την δική τους ομάδα.

Ο Γιάννης Κέλι Αλκέο, η νέα προσθήκη στο Survivor, αποτελεί από εχθές τον νέο παίκτη της Κίτρινης ομάδας. Ωστόσο οι Πράσινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο έπαθλο της φετινής σεζόν, την έξοδο στο Congo Bongo της Πούντα Κάνα.

Απόψε οι δύο Φυλές διεκδικούν την ομαδική ασυλία σε ένα δύσκολο στίβο μάχης που απαιτεί δύναμη και έξυπνα ματσαρίσματα. Οι Αετοί δεν έχουν συγχωρήσει τις Τίγρεις που έκλεψαν το έπαθλο της Επικοινωνίας από τα χέρια τους. Η ένταση μεταξύ τους είναι ορατή σε κάθε συνάντηση και οι παρεξηγήσεις συνεχείς…

Η Φυλή που θα ηττηθεί στο αποψινό αγώνισμα θα οδηγηθεί σε ψηφοφορία και αμέσως μετά θα παρακολουθήσει τη Μάχη της Επιβίωσης μεταξύ των τριών υποψήφιων προς αποχώρηση. Ποια δάδα θα σβήσει απόψε;

To άρθρο Τίγρεις και Αετοί διεκδικούν την ομαδική ασυλία – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ