32 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 16χρονος που διώκεται για τον βιασμό 13χρονης

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 16χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από μία 13χρονη σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 16χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι με την ανήλικη ήταν οικογενειακοί φίλοι

Ο 16χρονος απολογήθηκε, παρουσία παιδοψυχολόγου, στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και αρνήθηκε το σύνολο των πράξεων που κατήγγειλε εις βάρος του η ανήλικη.

«Όλα είναι ψέματα» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος και διά του συνηγόρου του παρέπεμψε στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία υπεβλήθη η καταγγέλλουσα και – κατά πληροφορίες – φαίνεται να είναι αρνητικά σε κακώσεις.

Στην απολογία του υποστήριξε, δε, ότι με την καταγγέλλουσα είναι οικογενειακοί φίλοι και δεν την έβλεπε ποτέ ερωτικά.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με μοναδικό όρο να μην προσεγγίζει την ανήλικη σε απόσταση 20 μέτρων.

Κακουργηματική δίωξη

Εις βάρος του 16χρονου ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις εναντίον προσώπου που συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Το 13χρονο θύμα αποκάλυψε ότι οι πράξεις τελέστηκαν σε εγκαταλελειμμένη οικία, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Η ίδια φέρεται να απευθύνθηκε πρώτα σε μία καθηγήτριά της και σε μία φίλη της, πριν προχωρήσει σε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

«Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί έκανε την καταγγελία»

Ο πατέρας του κατηγορούμενου από την πλευρά του δήλωσε – σύμφωνα με την ΕΡΤ – πως δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη μεταξύ των παιδιών.

«Ο γιος μου αρνείται ότι την ακούμπησε. Πήγαν απλά μια βόλτα σε ένα κλειστό καφενείο και γύρισαν στα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί έκανε την καταγγελία η 13χρονη» δήλωσε ο ίδιος.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ