32 C
Volos
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Στο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα ο Δημήτρης Παπαλέξης

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με την Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ) συναντήθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ κ. Δημήτρης Παπαλέξης στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη σε επαγγελματικό φορέα, όντας οικονομολόγος ο ίδιος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

«Με τους συναδέλφους οικονομολόγους συζητήσαμε επίκαιρα θέματα οικονομικής και φορολογικής φύσης, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης τους.

Η δημιουργία ενός “Επίσημου Μητρώου Αξιολογητών”, το οποίο η πραγματικότητα και οι εξελίξεις το επιβάλουν, μιας και η Θεσσαλία υπέστη πρωτόγνωρες φυσικές καταστροφές, θα συμβάλλει στοχευμένα σε επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις σε θέματα φορολογικά και ασφαλιστικά.

Η επιστημονική άποψη και καθοδήγηση που ως φορέας το ΟΕΕ μπορεί να εγγυηθεί, με την παράλληλη συνέργεια και αρωγή του Επιμελητηρίου Λάρισας, θα είναι μέγιστη συνεισφορά από κοινού, δυναμώνοντας την φωνή μας προς όφελος των επαγγελματιών και της τοπικής κοινωνίας. Πρέπει να λειτουργούμε όλοι με γνώμονα το συμφέρον των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων», τόνισε ο κ. Παπαλέξης, κατά την επίσκεψή του στο ΟΕΕ στη Λάρισα.

«Έχουμε κάνει πράγματα μαζί, αλλά τώρα είναι ο χρόνος με πιο στενή συνεργασία Επιμελητηρίου Λάρισας και ΟΕΕ, με στοχοπροσήλωση να καταφέρουμε με ευέλικτους τρόπους, να εξαλείψουμε λάθη και παραλείψεις στην φορολόγηση των Μικρομεσσαίων Επιχειρήσεων και όχι μόνο», κατέληξε στο λόγο του ο επικεφαλής της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ κ. Δημήτρης Παπαλέξης.

Στην συνάντηση υπήρξε απαρτία από πλευράς ΟΕΕ και συγκεκριμένα εκτός από τον πρόεδρο κ. Ηλία Κοτσιμπογεώργο παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παύλου, ο Γραμματέας κ. Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Χρήστος Ζήσης και τα Μέλη Χαρά Βασδέκη, Νικόλαος Νάτσιος και Άρης Σαβάκης, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία και πρωτιά στην ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Τον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαλέξη συνόδεψαν οι οικονομολόγοι και υποψήφιοι του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ κ. Βασίλειος Γουγουλιάς, κ. Θωμάς Μπακούρας και η κ. Αγλαΐα Νάκα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ